Αγγελίες    Επικοινωνία

"Ο απερχόμενος δήμαρχος έρχεται σαν κακός μαθητής να αντιγράψει την ιδέα μας"
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σκληρή ανακοίνωση από 20 Οινιαδίτες υποψηφίους του Κ. Λύρου / Ανακοινώθηκε από το δήμο "Γιορτή Πορτοκαλιού" μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Κ. Λύρου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο απερχόμενος Δήμαρχος σύρεται πίσω από την αναπτυξιακή αντζέντα της "Δημιουργικής Ανατροπής".
Ό,τι δεν έκανε η απερχόμενη δημοτική αρχή στα 5 χρόνια της θητείας της προσπαθεί να τα στριμώξει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.
Όμως με κακές αντιγραφές ανάπτυξη δεν γίνεται.
Έτσι μετά την επιτυχημένη προσπάθεια για την ανάδειξη του 1ου σε παραγωγή προϊόντος στον δήμο μας, την ελιά, με την διοργάνωση της 1ης γιορτής Ελιάς, την οποία εμπνεύστηκε και υποστήριξε στην υλοποίησή της ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος και μετά την πρόσφατη δημοσίευση της απόφασης του στην ΑΙΧΜΗ στις 14 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ) για μια αντίστοιχη προσπάθεια ανάδειξης του επίσης βασικού προϊόντος μας, του πορτοκαλιού, με την διοργάνωση μιας αντίστοιχης εκδήλωσης τον Μάρτιο, στην Κατοχή, έρχεται τώρα σαν κακός μαθητής να αντιγράψει την ιδέα μας.


Η προσπάθεια αντιγραφής αποδεικνύει ολοφάνερα την φτώχεια των ιδεών, που χαρακτηρίζει τον ίδιο και την παράταξη του, μα επίσης δείχνει, πως ο πανικός του τέλους τον οδηγεί μόνο σε βεβιασμένες και άστοχες προεκλογικές φιέστες. Η ανάπτυξη δεν αγοράζεται, θέλει δουλειά, γνώση και στόχευση.
Η κοινωνία του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου έχει πια καταλάβει πως με φύκια, μεταξωτές κορδέλες και φιέστες προκοπή δεν γίνεται.
Γι' αυτό αφήστε τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια, που αποτελούν σημαντικό παραγωγικό πόρο της περιοχής μας στα δικά μας χέρια, είναι πιο δουλεμένα και πιο άξια να πάνε το τόπο μας μπροστά.

1. Βαλτογιάννης Θανάσης
2. Γούργαρη Μέμη
3. Γαρμπή-Λαχανά Μαρία
4. Ζευγίτη Διονυσία
5. Καλέσης Αποστόλης
6. Καραμήτσος Γιώργος
7. Κιτσάκης Ανδρέας
8. Κοκοτός Δημήτρης
9. Κονδύλης Δημήτρης
10. Κότσαλος Κώστας
11. Κουμπαρούλη Δήμητρα
12. Μακρής Βασίλης
13. Μακρής Κώστας
14. Μάτσικας Γιώργος
15. Μουρκογιάννης Κώστας
16. Μπακογιάννης Κώστας
17. Ντάνου-Παπαδημητροπούλου Σπυριδούλα
18. Πανάς Νώντας
19. Σμπόρας Χρίστος
20. Τσόλας Δημοσθένης

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία