Αγγελίες    Επικοινωνία

Το στέκι του γλυκατζή βρίσκεται στις Οινιάδες! (φωτορεπορτάζ)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εντυπωσιακό το ζαχαροπλαστείο - αρτοποιείο της οικογένειας Πλεξίδα / Η νέα γενιά έχει πολλά σχέδια για το µέλλον

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 14/02/2019

 

Ένας εξαιρετικός χώρος λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2016 στη Μάστρου Μεσολογγίου και πλέον σε ένα καλαίσθητο και πολυτελές περιβάλλον µπορεί κάποιος να απολαύσει καφέ και πολλές λιχουδιές.

Πρόκειται για το ζαχαροπλαστείο - αρτοποιείο της οικογένειας Πλεξίδα, που άλλαξε τα δεδοµένα της περιοχής, µε τα γλυκά, τα αρτοσκευάσµατα, τα τυροπιτοειδή, τα σάντουιτς και τους καφέδες που προσφέρει στους πελάτες του. Επιπλέον τελευταία στις λιχουδιές του πρόσθεσε πίτσα, χάµπουργκερ και άλλα είδη γρήγορου φαγητού, κρύα πιάτα, βάφλες, παγωτά.

Η επιχείρηση αρχικά ξεκίνησε το 1986 από τον πατέρα Παναγιώτη Πλεξίδα και τον γιο του Νίκο, ως φούρνος στο κέντρο της Μάστρου. Μετά την επιτυχηµένη πορεία όλων αυτών των χρόνων τα παιδιά του Νίκου και της Μαρίας Πλεξίδα, αποφάσισαν να δηµιουργήσουν ένα χώρο που να καλύπτει τις ανάγκες του χωριού και της ευρύτερης περιοχής των Οινιάδων και του Αιτωλικού, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ο Φώτης και ο αδελφός του, Παναγιώτης βρίσκονται καθηµερινά στο κατάστηµα µαζί µε τις κοπέλες που έχουν επιφορτιστεί µε την εξυπηρέτηση των πελατών που συνεχώς αυξάνονται προσελκυόµενοι από την ποιότητα και τις νέες γεύσεις.

Τα δυο αγόρια έχουν µάλιστα σπουδάσει το αντικείµενο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο Παναγιώτης σπούδασε στο αντικείµενο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε ιδιωτική σχολή, ενώ ο Φώτης σπουδάζει πάνω στο ίδιο αντικείµενο σε ΙΕΚ της Πάτρας. Ωστόσο η εµπειρία των δυο νέων δεν προέρχεται µόνο από τις σπουδές, αλλά και από την ενασχόλησή τους στην οικογενειακή επιχείρηση και την πρακτική τους εξάσκηση σε άλλες επιχειρήσεις.

Στόχος τους είναι να αποκτούν συ νεχώς νέες γνώσεις πάνω στη δουλειά τους, γι’ αυτό ταυτόχρονα παρακολουθούν και σχετικά σεμινάρια. Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ, αυτό είναι το επάγγελμα που πάντα ήθελαν να ακολουθήσουν και κατάφεραν να εκπληρώσουν το όνειρό τους, φτιάχνοντας αυτό τον χώρο όπου μπορούν να δημιουργούν με φαντασία και μεράκι και να παρασκευάζουν συνεχώς νέα προϊόντα και γεύσεις, αφού όπως λέει ο Φώτης: η ζαχαροπλαστική είναι μια τέχνη που δεν έχει τέλος. Τα υλικά που επιλέγουν είναι ποιοτικά και προτιμούν τα ντόπια προϊόντα, όπως είναι το γάλα, το μέλι και άλλα.

Το αρτοποιείο κάνει διανομή στα χωριά των Οινιαδών και του Αιτωλικού, αναλαμβάνει catering, για κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις, όχι μόνο στην γύρω περιοχή, αλλά και μέχρι το Μεσολόγγι, ενώ η αίθουσα διατίθεται για μικρές εκδηλώσεις. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το καφέ, το φαγητό και το γλυκό τους στον εξωτερικό χώρο, όπου υπάρχει και παιδική χαρά. Εκτός από τους ιδιοκτήτες στο κατάστημα απασχολούνται και εργαζόμενοι, ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να είναι άψογες.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία