Αγγελίες    Επικοινωνία

Χρήματα πίσω από τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πήγε σε ραντεβού θανάτου, υποστηρίζουν οι δικοί της

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη στη Λίμνη Τριχωνίδα έχει μπει στο στόχαστρο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της.

Μέσα από καταθέσεις επιχειρεί να εντοπίσει ποιοι και πώς την παγίδευσαν. Η καλύτερη φίλη της αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star νέα στοιχεία.

Οι καταθέσεις ενός ολόκληρου χρόνου δείχνουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει σε κάποιον ή κάποιους χρήματα. Λίγο πριν πεθάνει τα ζητούσε πίσω και απειλούσε με καταγγελίες. Η ανακρίτρια εστιάζει στο αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό.

«Το πιστεύουμε από την πρώτη στιγμή ότι είναι και οικονομικό και να το πω και συναισθηματικό κατά κάποιο τρόπο» λέει η καλύτερη φίλη της Ειρήνης Λαγούδη και προσθέτει: «Αισθανόμαστε αδικημένοι ακόμα, μπερδεμένοι για το τι γίνεται ακριβώς δεν έχουμε βρει ακόμα την άκρη του νήματος».

Οι Aρχές ψάχνουν μέσα από καταθέσεις -αποδείξεις για το τι ακριβώς έγινε πριν ένα χρόνο στη λίμνη Τριχωνίδα. Η ανακρίτρια ψάχνει να βρει και το τελευταίο ευρώ που ξόδεψε η άτυχη μητέρα λίγο πριν πεθάνει.

Ο αδερφός της, Γιώργος Λαγούδης, φέρεται να είπε στην ανακρίτρια:

«Η Ειρήνη είχε χρήματα και λίγο πριν πεθάνει είχε πάρει 75.000 ευρώ από την πώληση ενός χωραφιού. Στην τράπεζα υπάρχει το μεγαλύτερο ποσό (περίπου 50.000 ). Τα υπόλοιπα έλειπαν. Ξέρω ότι πλήρωσε κάποιες υποχρεώσεις της αλλά λείπει ένα σεβαστό ποσό που δεν ξέρω που μπορεί να το έχει δώσει»

Το δόλωμα που έριξαν στην Ειρήνη Λαγούδη

Το δεύτερο μυστήριο που καλούνται να λύσουν οι Αρχές είναι η ακατανόητη διαδρομή που έκανε την ημέρα του θανάτου της η Ειρήνη Λαγούδη. Έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή και βρέθηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά στη λίμνη Τριχωνίδα. Πήγε σε ραντεβού θανάτου, υποστηρίζουν οι δικοί της. Το υλικό από τις κάμερες εξετάζεται και πάλι καρέ- καρέ.

«Η Ρηνούλα ήταν άνθρωπος που έδινε τη βοήθεια της σε όποιον τη ζητούσε. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε αυτή τη βοήθεια τη συγκεκριμένη και η Ρηνούλα βρέθηκε τόσο μακριά. Δεν είχε λόγο να φύγει τόσο μακριά να πάει κάπου άλλου και δεν είχε σκοπό να πάει» προσθέτει η φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια δεν έχει σκοπό να καλέσει και άλλα μέλη της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Οι μάρτυρες που θα καλούνται από εδώ και πέρα θα είναι οι άνθρωποι που επικοινώνησε μαζί τους λίγο πριν πεθάνει. Η λίστα των ονομάτων έχει παραδοθεί ήδη στην ανακρίτρια μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Πηγή: newsbeast.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία