Αγγελίες    Επικοινωνία

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 07/02/2019

 

Σε εγκάρδιο και µε πολλά χαµόγελα κλίµα οργανώθηκε το περασµένο Σάββατο η κοπή πίτας της εταιρείας ΣΑΩ ΑΕΒΕ.

Η µάζωξη είχε κανονιστεί να γίνει σε µαγαζί της Πενταλόφου που φηµίζεται για το εκπληκτικό γουρουνόπουλο και έδωσαν το παρών οι περισσότεροι εργαζόµενοι, αλλά και η οικογένεια του επιχειρηµατία Γιάννη Κουρκουµέλη. Περίπου 100 εργαζόµενοι µε τις οικογένειές τους έφαγαν, χόρεψαν και γλέντησαν µέχρι αργά σε μια συνάντηση που διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά, προσφορά της εταιρείας.

Τρεις τυχεροί εργαζόμενοι έλαβαν και δώρα ενώ ο ιδιοκτήτης στον πρόλογό του μίλησε για τα σχέδια της ΣΑΩ για τη νέα χρονιά και καλωσόρισε τους νέους εργαζομένους.

Και από την ΑΙΧΜΗ ευχές για καλή χρονιά και ευόδωση των σκοπών της εταιρείας, η οποία απασχολεί τόσους πολλούς εργαζομένους από την περιοχή μας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Από τη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται μια ακόμη σημαντική δωρεά.

Συγκεκριμένα η επιχείρηση του τόπου μας ΣΑΩ Ιχθυοκαλλιέργειες και ο ιδιοκτήτης της κ. Ιωάννης Κουρκουμέλης με σχετική του επιστολή προς το Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας γνωστοποιεί την πρόθεσή του να προβεί σε Δωρεά σειράς Χειρουργικών εργαλείων Γερμανικής κατασκευής και προέλευσης για τις ανάγκες των Χειρουργείων του Νοσοκομείου μας.

Στο επόμενο Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας θα γίνει αποδεκτή η δωρεά και θα προχωρήσει η διαδικασία παράδοσης- παραλαβής των.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Ιωάννη Κουρκουμέλη για την σπουδαία του αυτή χειρονομία.

 

Από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Σαλπάρει η Μαντολινάτα "Σαώ" (Φωτό)

Μια εξαιρετική βραδιά γεμάτη με τους ήχους του μαντολίνου χάρισαν στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής οι μουσικοί της Μαντολινάτας του Νεοχωρίου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Σπύρου Χολέβα.

Η Μαντολινάτα από δω και στο εξής θα παρουσιάζεται με το όνομα της αρχαίας θεότητας της θάλασσας Σαώ, εξαιτίας του γεγονότος ότι βασικός χορηγός της θα είναι ο επιχειρηματίας του τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών Γιάννης Κουρκουμέλης, του οποίου η επιχείρηση φέρει το ίδιο όνομα. Ο κ. Κουρκουμέλης βλέποντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι νέοι του Νεοχωρίου απ’ όπου κατάγεται και ο ίδιος, θέλησε να βοηθήσει στηρίζοντας οικονομικά τις εκδηλώσεις τους, που από δω και πέρα θα είναι πολλές, όπως υπογράμμισε και ο κ. Χολέβας.

Θέλοντας να παρουσιάσει τα νέα δεδομένα ο κ. Κουρκουμέλης, παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους, συνοδευόμενος από τους πρωτεργάτες της Μαντολινάτας ένας εκ των οποίων είναι και ο Λευτέρης Μαυράκης, που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνέχιση του έργου του. Το παρόν έδωσαν και μέλη του συλλόγου του Νεοχωρίου στον οποίο εντάχθηκε η Μαντολινάτα, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον κ. Κουρκουμέλη για την στήριξη.

Ο ίδιος δήλωσε τη χαρά του που έχει την ευκαιρία να δει το χωριό του να αναδεικνύεται μέσα από τη δική του βοήθεια αλλά και μέσα από το ταλέντο των μουσικών και την αγάπη τους για την Μαντολινάτα. Το δείπνο συνοδεύτηκε από μουσικά κομμάτια, τα οποία είναι δημιουργίες των παιδιών του σχήματος.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Επίσκεψη Π. Παπαδόπουλου στη ΣΑΩ

Επίσκεψη στο συσκευαστήριο της ΣΑΩ Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ στο Νεοχώρι πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 3/04 από τον συνδυασμό Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα προβλήματα, τις προοπτικές του κλάδου και τις δυνατότητες στήριξης εκ μέρους της Δημοτικής αρχής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες επισκέψεις στα πλαίσια των κύκλων επαφών του συνδυασμού μας με τις παραγωγικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία