Αγγελίες    Επικοινωνία

Ένα κυνηγετικό όπλο βρέθηκε σήμερα στον παιδικό σταθμό Αιτωλικού το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι εκείνο που κλάπηκε χθες το βράδυ από φορτηγό που ήταν σταθμευμένο δίπλα από τον παιδικό σταθμό.

Στις 10 περίπου χθες το βράδυ ο ιδιοκτήτης του φορτηγού κατήγγειλε την κλοπή στο αυτοκίνητό του από το οποίο οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 500 ευρώ και το όπλο το οποίο ήταν νόμιμο. Οι δράστες φαίνεται ότι το εγκατέλειψαν όμως διότι δεν θα μπορούσαν να το πουλήσουν δεδομένου ότι ήταν δηλωμένο στην αστυνομία.

Πάντως ανησυχία προκαλούν τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών το τελευταίο πενταήμερο στο Αιτωλικό όπου έγινε απόπειρα κλοπής σε περίπτερο που όμως οι δράστες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την δράση τους αφού χτύπησε ο συναγερμός. Λίγο αργότερα όμως έκλεψαν ένα μίνι – μάρκετ ενώ δυο ημέρες αργότερα έκλεψαν καφενείο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα αποχαιρέτισαν την χρονιά οι μικροί του Παιδικού Σταθμού Νεοχωρίου και οι εργαζόμενοι σ’ αυτόν.

Ποιηματάκια, τραγούδια, χαμόγελα και ευχές γέμισαν το χώρο και οι μικροί δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια.

Καλά Χριστούγεννα και από στον Παιδικό του Νεοχωρίου και ό,τι καλύτερο το νέο έτος.

Κέφι, χορός και πολύ τραγούδι ήταν λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά της εξαιρετικά διοργανωμένης γιορτής του 1ου και 2ου παιδικού σταθμού Μεσολογγίου, που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα.

Τα μικρά παιδιά, με το σκέρτσο που τα διακρίνει άλλωστε, κατάφεραν και έφεραν εις πέρας την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παράσταση, εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Κρούσμα μηνιγγίτιδας παρουσιάστηκε στον παιδικό σταθμό του Αγίου Παύλου στο Μεσολόγγι την περασμένη εβδομάδα και όπως ήταν φυσικό ανησύχησε τους γονείς.

Ο παιδικός σταθμός ειδοποιήθηκε από τον πατέρα του παιδιού που νόσησε, το οποίο μεταφέρθηκε άμεσα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν πρόκειται για τον τύπο της μηνιγγίτιδας που είναι μεταδοτική, αλλά για κάποιον άλλον που δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Μεσολογγίου όπου υπάγονται ο Παιδικοί Σταθμοί φρόντισε αμέσως για μια προληπτική απολύμανση, κλείνοντας μάλιστα και το σχολείο για δυο ημέρες, μετά από εντολή γιατρού.

Από το σχολείο ενημερώθηκαν και όλοι οι γονείς για την περίπτωση που θέλουν να κάνουν στα παιδιά τους εξετάσεις. Το θέμα πάντως αντιμετωπίστηκε άμεσα και πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όπως διαβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ντίνος Γιαννόπουλος.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Μια περίεργη διάρρηξη έγινε πριν από δυο ημέρες στον παιδικό σταθμό Αιτωλικού, χωρίς να γίνει κλοπή.

Άγνωστοι διέρρηξαν την πίσω πόρτα του κτιρίου, προφανώς μπήκαν μέσα, αλλά δεν πήραν κανένα από τα αντικείμενα αξίας που βρίσκονταν στο χώρο, όπως υπολογιστές και τηλεόραση. Αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και η αστυνομία, που κλήθηκε και πήρε αποτυπώματα, ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, αναμένοντας από τους υπεύθυνους να κάνουν τον έλεγχο στο χώρο για να πουν αν λείπει κάτι άλλο, όπως π.χ. κάποια έγγραφα.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Σήμερα, Δευτέρα 14-07-2014 αναρτώνται στο διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ., οι Προσωρινοί Πίνακες Επιλογής βρεφών και νηπίων στους Β.Ν.Σ. του ΟΑΕΔ για το Σχολ. Έτος 2014-2015 ως εξής:

  1. Πίνακας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών -1,5 ετών)
  2. Πίνακας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών -2,5 ετών)
  3. Πίνακας νηπίων (νήπια από 2,5 –την προσχολική ηλικία)

Οι παραπάνω πίνακες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τα Πρακτικά των Α΄ Βάθμιων Επιτροπών Επιλογής βρεφονηπίων, οι οποίες συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 57076/3-7-2014 και Aπόφαση Διοικητή του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από τους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του Ο.Α.Ε.Δ., όπου υπέβαλαν την αίτησή τους και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr .

Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 49512/12-06-2014 Πρόσκληση Ενδιαφέροντος, εντός πέντε(5) ημερών υποβάλλονται ενστάσεις στους κατά τόπους Β.Ν.Σ.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εξέτασης των ενστάσεων από τις Δευτεροβάθμιες Επιτροπές, θα καταρτιστούν και θα αναρτηθούν μέχρι τέλους Ιουλίου οι οριστικοί Πίνακες Επιλογής, Αναπληρωματικών και Αποκλειόμενων βρεφών- νηπίων.

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία