Αγγελίες    Επικοινωνία

Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της παλαιοκομματικής αντίληψης της Δημοτικής αρχής, η οποία δεν διστάζει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο χρησιμοποιώντας φτηνές δικαιολογίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Όντας τυχαίως ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ, τον πρόεδρο της κοινότητας Μάστρο και τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Ηλία, επειδή δεν προερχόμαστε από τον συνδυασμό "Δήμος για τα παιδιά μας " δεν μας καταβλήθηκε η πάγια προκαταβολή προκειμένου να μπορέσουμε να τη χρησιμοποιήσουμε για τα χωριά μας, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι Άγιες μέρες του Πάσχα!

Κύριοι της Δημοτικής αρχής δεν τιμωρείτε εμάς, αλλά τους δημότες και κυρίως τους ετεροδημότες που θα επισκεφθούν τα χωριά μας. Τα συγκεκριμένα χρήματα θα προορίζονταν για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό των κοινοχρήστων χώρων των χωριών μας.

Σας συγχαίρουμε για το "ήθος" και την "ανιδιοτέλεια" που επιδεικνύετε!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα!

Οι πρόεδροι της Τ.Κ. Μάστρο και Αγίου Ηλία, Μάτσικας Γεώργιος και Μπάλας Μιχαήλ

Η Τοπική Κοινότητα Αγίου Ηλία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο αγροτικό οδικό δίκτυο και στην καθημερινότητα (κάδοι καθαριότητας, καθαρισμός κοινοτικών δρόμων και στραγγιστικών) πράγμα το οποίο καταδεικνύει την απαξίωση των δημοτικών υπηρεσιών απέναντι στην τοπική κοινότητα.

Επιπρόσθετα, τα προφορικά και γραπτά αιτήματα της Τ.Κ. Αγίου Ηλία, δεν έχουν απαντηθεί (αντιπλημμυρική θωράκιση και προστασία, έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας).

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σκύψει πάνω στα προβλήματα με επιτόπιους ελέγχους, εκπόνηση των προβλεπόμενων μελετών και ένταξή τους στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, ακόμα και με ενδεχόμενη τροποποίησή του.

Θεωρούμε ότι οι όποιες δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής, απέναντι στην Τ.Κ. Αγίου Ηλία, κάποια στιγμή, έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί.

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος,

Επικεφαλής της Παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Μιχάλης Μπάλας

Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Ηλία

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία