Αγγελίες    Επικοινωνία

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση των ενεργών πολιτών.

Το Αιτωλικό, μία όμορφη πόλη με πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες αλλά δυστυχώς και με πολλά προβλήματα, έχει ανάγκη μία νέα Δημοτική Αρχή που θα δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης, προοπτικής και επίλυσης των παθογενειών του παρελθόντος. 

Επίσης χρειάζεται άτομα ικανά, έντιμα, με γνώσεις και με διάθεση προσφοράς, χωρίς περιορισμούς από κομματικές πολιτικές ή προσωπικά συμφέροντα. 

Θεωρώντας πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία, με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Κώστα Λύρου να συμμετάσχω στον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" και να συμπορευτώ μαζί του σε μία συλλογική προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου!

Δημήτριος Καρέτσος του Γεωργίου,
Πολιτικός Μηχανικός

 

 

 

Επειδή τα προβλήματα στον τόπο μας είναι πολλά και επειδή βιώνουμε μια γενικότερη κρίση σε όλα τα επίπεδα, είναι ανάγκη να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να  λάβουμε μέρος σε ένα αγώνα ανατροπής της παρακμής.

Θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη δημοτική κίνηση που μπορεί να εξασφαλίσει προϋποθέσεις δημιουργίας και ανάπτυξης.

Γιώργος Λαγούδης

Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, Τομέας Μελετών

Πιστεύοντας ότι πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να αλλάξει και επειδή θέλουμε και το χωριό μας  να το δούμε να προοδεύει, μπαίνουμε στον αγώνα και τασσόμαστε στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου, ως υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.


Ειρήνη Παπέλη - Μακρή
Ανδρέας Καραπάνος

Η Μέμη Γούργαρη στηρίζει Λύρο

Με γνώμoνα το κοινό καλό και τη διάθεση μου για ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να συνταχθώ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" για το δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Λύρου.

Η χρόνια διαπροσωπική και οικογενειακή μας σχέση, το προσωπικό του ήθος και η εντιμότητά του αποτελούν για μένα το κύριο κριτήριο για να συμπορευτώ μαζί του.

Έχοντας εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Νεοχωρίου, καθ' όσον ο κόσμος με τίμησε και ήδη διατελώ Σύμβουλος, αισθάνομαι ότι θα πρέπει και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να αξιοποιήσω και να προσφέρω την ενέργεια και τη δύναμή μου για το καλό του τόπου.


Με εκτίμηση και σεβασμό

Μέμη Γούργαρη - Θεοδωράκη

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να εκφράσω δημόσια  την στήριξη μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Υποψηφίου Δημάρχου  κ. Κώστα Λύρου.

H απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή κάθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του τόπου μας, που οδηγείται από το κακό στο χειρότερο.

Βασικό στοιχείο για την επιλογή μου αυτή είναι η ανιδιοτέλεια του κ. Κώστα Λύρου και η καθαρή πρόθεση του για προσφορά στον τόπο, που σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, αποτελούν  εγγύηση για μια επιτυχημένη  αυτοδιοικητική θητεία.

Σπυριδούλα Ντάνου-Παπαδημητροπούλου

Ιδιωτική Υπάλληλος

Είμαι δημότης της Ι.Π.Μεσολογγίου, μιας ταλαιπωρημένης αλλά παγκόσμιας πόλης. 
Με προσκάλεσε ο Κώστας Λύρος να συνδράμω στην προσπάθεια για να πάμε αυτή την πόλη ένα βήμα πιο μπροστά.
Τον ευχαριστώ για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.
Είναι η πρώτη μου απόπειρα ανάμιξης στα ''κοινά''. 
Δεν μιλάω πολιτικά.
Μιλάω ανθρώπινα.
Εγώ υποσχέσεις δεν δίνω.
Από όλα τα ''θα'' του κόσμου, επέλεξα μόνο τούτο.
Θα προσπαθήσω.

 
Λάμπρος Λιάπης

Νοσηλευτής Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Σελίδα 1 από 17

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία