Αγγελίες    Επικοινωνία

Ζωντάνεψε η Μαρίνα!

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 13/06/2019

 

Έστω και για λίγες ώρες η Μαρίνα Μεσολογγίου πήρε ξανά ζωή το βράδυ της Κυριακής. «Υπαίτιοι» ήταν ο νέος δήµαρχος Κώστας Λύρος που βρέθηκε εκεί µαζί µε όλο το συνδυασµό του, συνεργάτες και την σύζυγό του, Βάνα και αντάλλαξαν απόψεις δίπλα στη θάλασσα και τα λιγοστά σκάφη.

Όπως είπε στην ΑΙΧΜΗ ο νέος δήµαρχος, η κίνησή του ήταν συµβολική ώστε να δείξει το αµέριστο ενδιαφέρον του για την ταχεία ολοκλήρωση της επένδυσης, αλλά και την...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του νέου Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου με τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών που ζήτησε ο νέος Δήμαρχος για την απαραίτητη ενημέρωση στα θέματα διοίκησης του Δήμου.

Η ενημέρωση από κάθε φορέα και νομικό πρόσωπο του Δήμου θα συνεχιστεί όλο το επόμενο διάστημα για την εξασφάλιση της ομαλής μετάβασης στη Διοίκηση του Δήμου.

 Από το γραφείο του Νεοεκλεγέντος Δημάρχου 
Κώστα Λύρου

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο ύψιστο θεσμικό αξίωμα του Δημάρχου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. Στον ευγενή αυτό αγώνα - της τέλεσης των δημαρχικών σας καθηκόντων - πολυεπίπεδο όσο και απαιτητικό, θα θέλαμε να θεωρήσετε δεδομένη τη συνδρομή και αμέριστη στήριξη και συμβολή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μεσολογγίου, που αποτελεί σημαντική εκπαιδευτική δομή του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το ΚΠΕ Μεσολογγίου αποτελεί αναπτυξιακό πόρο πρώτου μεγέθους για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, με πολλαπλασιαστικά οφέλη τόσο για τον ίδιο το Δήμο όσο και για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας, καθώς συμβάλλει καθοριστικά: στην προβολή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, στη δημιουργία ενός τεράστιου πολιτιστικού αποθέματος για τον τόπο, στην ανάπτυξη και καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης για μια από τις πιο σημαντικές περιοχές του πλανήτη και εκτός των άλλων στην τόνωση της ντόπιας αγοράς μέσω της φιλοξενίας μαθητών και εκπαιδευτικών από όλη τη χώρα, ενεργοποιώντας σειρά από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Επιθυμώντας να θέσουμε το παραγόμενο έργο μας στη διάθεσή του Δήμου, που τώρα θα τελεί υπό την ηγεσία σας, σας ευχόμαστε πρώτιστα υγεία, δημιουργική και ευδόκιμη θητεία.

Εκ μέρους του ΚΠΕ Μεσολογγίου
Όλγα Γιαννακογεώργου
Προϊσταμένη ΚΠΕ Μεσολογγίου
Φιλόλογος/MSc "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση"

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συγχαίρει τον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη, το νέο δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και όλους τους δημάρχους που εκλέχτηκαν στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές, τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους, τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστήριξαν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών καθώς επίσης την γραμματεία οργανωτικού και ειδικά τον γραμματέα μας κ. Κονταδάκη Στυλιανό για την άψογη συνεργασία μας πριν αλλά και κατά την διάρκεια τον εκλογών που μας πέρασαν.

Η ισχυρή συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει ισχυρή Δημοκρατία και ισχυρή Ελλάδα και βέβαια ευχαριστούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας καθαρή νίκη.

Η επόμενη ημέρα για την Πατρίδα περνά μέσα από την πολιτική αλλαγή που έρχεται και που σύντομα η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθούν να τη διαμορφώσουν. Ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε μεταρρυθμίσεις που θα ενθαρρύνουν τις επενδύσεις, θα ενισχύσουν την οικονομική ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Μια πολιτική που θα ωφελήσει την Ελλάδα και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της. Τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί, σκληρά για να επανορθώσουμε μια τραυματισμένη από την κρίση κοινωνία. Συνεχίζουμε δυναμικά για τη «Μητέρα των Μαχών», τις Εθνικές Εκλογές με ενότητα, ομοψυχία και υπευθυνότητα για να φτιάξουμε επιτέλους την φωτεινή Ελλάδα. Την Ελλάδα της αισιοδοξίας, της δημιουργίας, της προόδου!

Η νέα εποχή έρχεται και το Μεσολόγγι και η ευρύτερη περιοχή μας πρέπει και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας
και τα μέλη του συμβουλίου

Παρότι πέρασε ήδη μια εβδομάδα από την δεύτερη Κυριακή των εκλογών οπότε και προέκυψε νέα δημοτική αρχή στον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, δεν υπήρξε ακόμη καμία επικοινωνία της νέας με την απερχόμενη.

Είθισται οι αιρετοί που παραδίδουν να επικοινωνούν με τους διαδόχους τους ώστε αφενός μεν να τους συγχαρούν, αφετέρου να τους καλέσουν προς ενημέρωση στα γραφεία τους ώστε να αρχίσουν σιγά – σιγά να λαμβάνουν γνώση των όσων θα παραλάβουν.

Όμως αυτό που γίνεται σε άλλους δήμους δεν έγινε ακόμη στο Μεσολόγγι και έτσι αναγκάστηκε ο νέος δήμαρχος Κ. Λύρος να αποστείλει την Πέμπτη ηλεκτρονικό μήνυμα ζητώντας ενημέρωση και συνεργασία μέχρι το τέλος Αυγούστου οπότε και τελειώνει η θητεία της αρχής Καραπάνου.

Ούτε και έτσι όμως υπήρξε αποτέλεσμα, γεγονός πρωτόγνωρο. Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος δήμαρχος Π. Κατσούλης είχε καλέσει τον διάδοχό του, τότε, Νίκο Καραπάνο, να ενημερωθεί ενώ οι εν αναμονή αντιδήμαρχοι ενημερώνονταν συστηματικά από τους προκατόχους τους.

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Μεσολογγίου – Ναυπάκτου εύχεται ολόψυχα μία Δημιουργική και αξιοκρατική θητεία στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου τους, όπως και στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους. 

Επίσης εύχεται ολόψυχα μία παραγωγική και αξιοκρατική θητεία στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ναυπάκτου Βασίλειο Γκίζα και στους νέους Δημοτικούς Συμβούλους.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Στράτος Βασίλειος

Ο Γεν. Γραμματέας
Ξηρός Βασίλειος 

 

Σελίδα 1 από 56

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία