Αγγελίες    Επικοινωνία

Αγαπητοί Συνδημότες και συνδημότισσες,

Η θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι γνωστή σε όλους και ξεπερνά πολιτικές, ιδεολογικές και κομματικές αγκυλώσεις.

Υπηρέτησα ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς προσωπικές επιδιώξεις με γνώμονα πάντα το κοινωνικό συμφέρον.

Η επιδίωξή μου να παραμείνω ενεργός πολίτης και να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους αποτελεί όχι μόνο άποψη και θέση αλλά επιτακτική ανάγκη.

Πιστεύω λοιπόν πως αρωγός σε αυτή την πολιτική μου πορεία και συνέχεια είναι η σύμπραξη μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο. ένα πολιτικά καθαρό άνθρωπο.

Στόχος αυτής της συνεργασίας με αίσθηση του χρέους και σεβασμό στον πολίτη είναι η ενίσχυση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας για την πρόοδο και την ανάπτυξη που δικαιούται ο δήμος μας. 

 

Με εκτίμηση

Βασιλείου Σπύρος

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οδεύουμε προς την τελική ευθεία των εκλογών, της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας. 

Με την σειρά μου, λοιπόν, και εγώ ως νέος, γεννημένος και μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο βλέποντας τις εξελίξεις συνεχώς να υπονομεύουν την πόλη μου, τα πράγματα να οδεύουν από το κακό στο κάκιστο και την ανάπτυξη να μοιάζει απλά ένα όνειρο απατηλό, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά με τον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" και τον κ. Κώστα Λυρο, γιατί εμπιστεύομαι  την εντιμότητα, την καθαρότητα και την εμπειρία , που διαθέτει  ο ίδιος και κατ' επέκταση ο συνδυασμός του! 

Τέλος, ευελπιστώ σε ένα καλύτερο αύριο, με πραγματικές υποδομές για το μέλλον και δεσμεύομαι δημοσίως για έναν ειλικρινή και έντιμο αγώνα για το καλό της πόλης και του τόπου μας!

Πασπαλιάρης Χρήστος

Τελειόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης 

Πανεπιστημίου Πατρών

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 14/03/2019

Ακόμα πέντε σημαντικές υποψηφιότητες προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Λύρου.

Η νεαρή και δυναμική Μιχαλίνα (Λίνα) Δημητρίου, συμμετέχει στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης, στηρίζοντας το εγχείρημα του Κ. Λύρου για την διεκδίκηση του δήμου με καθαρότητα και αξιοπρέπεια, όπως υπογραμμίζει η ίδια.  Η κα Δημητρίου είναι Απόφοιτος του Γαλλόφωνου πανεπιστημίου CFES στο τμήμα της Οικονομικής και Κοινωνικής Διαχείρισης. Στο ψηφοδέλτιο προστέθηκε...

 

Κίνηση - ματ με Αλετρά

Κίνηση - ματ του Κώστα Λύρου, αποτελεί  η ένταξη στην ομάδα, ενός ανθρώπου της αυτοδιοίκησης, του  πρώην δημάρχου Οινιάδων, Αντώνη Αλετρά. Πρόκειται για έναν καλό γνώστη της αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων του πρώην δήμου, αλλά και γενικά της περιφέρειας του δήμου Μεσολογγίου, που αισθάνεται εγκαταλελειμμένη. Ο ίδιος μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ, υποστηρίζει ότι αποφάσισε να ξαναμπεί και πάλι ενεργά στην αυτοδιοίκηση, για να...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 14/03 σε όλα τα περίπτερα του νομού

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 14/03/2019

Tην απόφασή του να μην διεκδικήσει εντέλει τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου γνωστοποίησε σε στενούς συνεργάτες και υποψηφίους του ο Δημήτρης Σταμάτης.

Από την Δευτέρα ο πρώην νομάρχης άρχισε ένα γύρο τηλεφωνημάτων για να ενημερώσει όσους τον πλαισίωσαν σε αυτή την προσπάθεια. Σε ό,τι αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση είπε ότι θα τους γνωστοποιήσει μάλλον σήμερα Πέμπτη με σχετική του ανακοίνωση. Η απόσυρση του ενδιαφέροντος Σταμάτη ήταν κάτι που ακουγόταν από καιρό. Βασιζόταν στην γενικότερη δυσκολία του ιδίου να...

 

Σαφής η ενίσχυση Λύρου

Σε αυτή την περίπτωση συγκροτείται πολύ ισχυρό ρεύμα για τον Κ. Λύρο ο οποίος ισχυροποιείται καθημερινά τόσο με νέα, άφθαρτα και «καθαρά» πρόσωπα, όσο και με έμπειρα στελέχη όπως ο πρώην...

 

Τι θα κάνει ο Παυσανίας

Το παζλ μένει να συμπληρωθεί μόλις αποκρυσταλλωθούν οι προθέσεις του Π. Παπαγεωργίου. Ο ίδιος επιμελώς έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις και έχει δώσει όλη την προσοχή του στην επόμενη μέρα του ΤΕΙ. Το θέμα αναμένεται να...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 14/03 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Ως νέος άνθρωπος που ζω και εργάζομαι στο Μεσολόγγι εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο χώρο της εστίασης είχα την τύχη να γνωρίσω την πόλη μου σε ρυθμούς ανάπτυξης (ΤΕΙ, Στρατόπεδο, Μαρίνα) και την ατυχία να την βλέπω τα τελευταία χρόνια να μαραζώνει και να φθάνει στην πλήρη απαξίωση.

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη από την δική του ο καθένας θέση και δυναμική για την Δημιουργική Ανατροπή του Δήμο μας.

Γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια προσωπικά τον Κώστα Λύρο για την εργατικότητα και την τιμιότητά του, εμπιστεύομαι την δική του πρόταση για τον τόπο μας και για το λόγο αυτό συστρατεύομαι και τάσσομαι υποψήφιος δίπλα του.

Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος,
Τελειόφοιτος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το υφιστάμενο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα στον δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου μόνο θετικό πρόσημο δεν διαθέτει. Ο δήμος μας έχει έλλειψη αναπτυξιακής πνοής τόσο κεντρικά όσο και στα τοπικά διαμερίσματα, τα οποία στενάζουν κάτω από την απουσία βασικών υποδομών, χωρίς έργα που να διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου μας και να μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον.

Η συμπόρευση μου με τον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει στην πράξη την αγάπη του για το δήμο μας και είναι απόλυτα προσηλωμένος στο συμφέρον τον δημοτών είναι μονόδρομος.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συστρατεύομαι μαζί του για να υπερασπιστώ και να στηρίξω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση τους και δεσμευόμενος ότι θα εργαστώ σκληρά, πάντα με εντιμότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και να ξαναδώσουμε στον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου την δυναμική για το μέλλον που του αξίζει.

Ένα μέλλον που πρέπει να περιλαμβάνει ουσιαστικές και βιώσιμες προτάσεις βελτίωσης και καλυτέρευσης του και όχι απλά διαχειριστικές λύσεις. Ένα μέλλον που να ανήκει σε όλους τους δημότες και όχι σε λίγους και αρεστούς.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο Κώστας Λύρος, αποδέχομαι την πρόσκλησή του και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για το μέλλον του δήμου μας, το δικό μας και της γενιάς μας.

Δημήτρης Ράπτης
Απόφοιτος Γεωπονικής Σχολής ΑΠΘ

 

Σελίδα 1 από 26

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία