Αγγελίες    Επικοινωνία

Άμεση είναι η αντίδραση του Κώστα Δαουτίδη σε δημοσιεύματα περί πολιτικής του κόντρας με τον πρώην αντιδήμαρχο και συντοπίτη του, Κώστα Ρόμπολα.

Με αφορμή την ψήφιση του ως αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου γράφτηκε σε τοπικό blog και αναδημοσιεύτηκε από ΜΜΕ του Αγρινίου ότι ο κ. Ρόμπολας αποχώρησε πριν την ψηφοφορία.

Ο κ. Δαουτίδης θέλησε με δήλωσή του στην ΑΙΧΜΗ να ξεκαθαρίσει το θέμα τονίζοντας σχετικά: Με τον Κώστα Ρόμπολα έχουμε παλιά σχέση και φιλία. Στην ψηφοφορία για την αντιπροεδρία στην οποία και εξελέγην, ήταν παρών και με ψήφισε. Επισυνάπτω χαρακτηριστικά και την σχετική απόφαση από την «Διαύγεια» (ΑΔΑ: ΩΜΝ2ΩΡΖ-56Θ - Εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.).  Ως εκ τούτου είναι αναληθές ότι γράφτηκε περί αποχώρησής του και δεν ξέρω τι σκοπούς εξυπηρετούν τέτοια δημοσιεύματα.

Μίκρυνε η… ποµπή!

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Εν ποµπή έφθασαν, ο πρώην δήµαρχος Ν. Καραπάνος και οι εκλεγµένοι µε την παράταξή του σύµβουλοι στον προαύλιο χώρο του Τρικούπειου, για την ορκωµοσία της νέας δηµοτικής αρχής, προφανώς για να κάνουν εντύπωση, αλλά και να δείξουν ότι...

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Χρυσή ευκαιρία!

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 01/08/2019

 

Η νέα ρύθµιση που προωθεί το ΥΠ.ΕΣ. για την κυβερνησιµότητα των δήµων έχει ως προµετωπίδα τις συµπράξεις παρατάξεων στο δηµοτικό συµβούλιο που θα λειτουργούν µε την λογική της πλειοψηφίας. Δηλαδή αν π.χ. αποφασίσουν να συνεργαστούν Λύρος και Σκαρµούτσος αυτοµάτως λογίζονται ως µέλη της πλειοψηφίας και οι «3» του Σκαρµούτσου, µπορούν να καταλάβουν δηµοτικές θέσεις και να...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω εγκάρδια για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πρώτο δημοτικό σύμβουλο Ι.Π Μεσολογγίου μέσα από ένα δίκαιο και αξιοπρεπή αγώνα.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο και τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό «Δήμος για τα παιδιά μας» για τη γνωριμία και την συνεργασία μου μαζί τους.

Προσωπικά θα συνεχίσω το δρόμο της υγιούς αντιπολίτευσης και θα είμαι πάντα δίπλα σας με την ίδια συνέπεια και ηθική!

Επίσης εύχομαι στη νέα δημοτική αρχή, καλή επιτυχία στο έργο της.

Με ευγνωμοσύνη

Κώστας Δαουτίδης

Υποθήκη για το µέλλον

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 06/06/2019

 

Πάνω από τους 2.000 σταυρούς κυµάνθηκε τελικά η επίδοση του Κώστα Δαουτίδη, µακράν πρώτος δηλαδή ανάµεσα σε όλους τους συνυποψηφίους του.

Ο αριθµός αυτός δεν περιορίστηκε µόνο στο Νεοχώρι ή τους Οινιάδες, αλλά πήγε πολύ καλά σε όλο το δήµο, δείγµα πως διευρύνει τα ερείσµατά του.

Ερωτηθείς σχετικά από την ΑΙΧΜΗ για την µελλοντική του πορεία τόνισε ότι θα συνεχίσει στο δρόµο της καλόπιστης αντιπολίτευσης και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συνδηµότες του µε την ίδια συνέπεια και ηθική.

Β.Β.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Σάρωσε

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 30/05/2019

 

Πάνω από 1.500 σταυρούς κατάφερε να αποσπάσει ο υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος Κώστας Δαουτίδης.

Σύµφωνα µε πληροφορίες στις Οινιάδες είναι πρώτος µακράν ενώ ψηφίστηκε παντού και λογικά θα είναι και πάλι...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 9

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία