Αγγελίες    Επικοινωνία

Η μεγαλύτερη και κορυφαία εκδήλωση της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας με τη συνεργασία των 5 ομοσπονδιών της και των 110 Αιτωλοακαρνανικών συλλόγων του Νομού Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στο Divani Caravel στην Αθήνα, στις 5:30 μ.μ.

Πρόκειται για μια ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ όπου οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής συναντιούνται ξανά!!!

Η γιορτή αυτή εδώ και 30 χρόνια ενώνει 3 διαφορετικές γενιές και κρατά ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ!

Τιμητικές διακρίσεις - βραβεύσεις, χορευτικά, προβολές, αφιερώματα θα πλαισιώσουν τη μεγάλη γιορτή ...
Σημειώστε το από τώρα στο ημερολόγιο σας ώστε να είστε και εσείς στην υπέροχη Αιτωλοακαρνανική γιορτή των ετεροδημοτών της Αττικής.

Προσεχώς θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε εξαιρετικό κλίμα, η Διεθνής Αδελφότητα Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 πραγματοποίησε εκδήλωση στον Πολυχώρο «ΚΟΧΛΙΑΣ» με θέμα: «Η Ιερή μας Πόλη και η άυλη πολιτιστική της κληρονομιά». Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Το θέμα της εκδήλωσης ανέπτυξε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Ιωάννης Μακρής, ενώ την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα σε ένδειξη εκτίμησης έκοψε ο κ. Ζαφείρης Καραχάλιος, ιδρυτικό μέλος της Αδελφότητας και του Συλλόγου Πανηγυριστών Μεσολογγίου «Ο Αη-Συμιός». Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν οι κύριοι Γεωργία Λεμπέση, Μιχάλης Κωνσταντακόπουλος και Κώστας Καρέτσος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κα. Σοφία Λαναρά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Ντίνος Γιαννόπουλος, Γιάννης Γυφτογιάννης και Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολογγίου ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Άρης Γαρμπής καθώς και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και μέλος της Αδελφότητας κ. Κώστας Λύρος. Επίσης, παρέστησαν στην εκδήλωση, εκπρόσωποι των εξής συλλόγων και φορέων: Σύλλογος Πανηγυριστών Μεσολογγίου «Ο Αη-Συμιός», Όμιλος Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ΛΙΑΡΟΣ», Αρχαιολογική Ιστορική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, Μορφωτικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ», Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», Μουσικός Όμιλος Μεσολογγίου ‘Ιωσήφ Ρωγών’, Όμιλος Διαφύλαξης και Αναβίωσης της Ιστορίας του Αιτωλικού ‘Οι Ταξιάρχες’, Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αιτωλοακαρνανίας, Οι Φίλοι της Βαλβείου Βιβλιοθήκης Μεσολογγίου, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου.

 Το ΔΣ της Αδελφότητας

O πρόεδρος κ. Κοντομήτσος Λάμπρος και το Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Οργάνωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 19:30 στην καφετέρια «Eleven» (πεζόδρομος Χαρ. Τρικούπη).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μεσολογγίου, με πολλές ευχές.

Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, όπου εκτός του τυπικού μέρους κοπής της πίτας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους για τα προβλήματά τους.

Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν καλή προσφέροντας την ευκαιρία συνάντησης παλιών συναδέλφων και φίλων.

 ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Σε ένα ευχάριστο και χαρμόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αιτωλοακαρνανίας από τη Δ.Ε. το βραδύ της Πέμπτης  21 Φεβρουαρίου 2019 στο φιλόξενο χώρο του μεζεδοπωλείου «Στην Ευθεία»

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση στις προτεραιότητες που έχει ήδη θέσει η Δ.Ε. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αιτ/νιας για το νέο έτος στοχεύοντας πάντα σε ένα καλύτερο αύριο για το σύνολο της κοινωνίας.

 

Την Πρωτοχρονιάτική πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, τα στελέχη και οι συνεργάτες του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νικολάου Μπαλαμπάνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού τόσο για τη συνεργασία, όσο για την αποτελεσματικότητά. και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Στο σύντομο απολογισμό του ο κ. Μπαλαμπάνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει ώστε να καταστεί η Δυτική Ελλάδα, πρότυπο Ενεργειακής Περιφέρειας, στην υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης «Ενεργειακό Αποτύπωμα Δυτικής Ελλάδας» που στόχο έχει την ενεργειακή αναβάθμιση των δημόσιων κτιρίων, όπως και στην τοποθέτηση έξυπνων μετρητών πιλοτικά σε 14 κτίρια της Περιφέρειας για την καταγραφή των ενεργειακών καταναλώσεων. Επίσης αναφέρθηκε στη συνέχιση του σχεδιασμού

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Γιώργος Παπασταματίου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Λυκούργος Σταματελάτος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Κώστας Κούστας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αχαΐας και Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου και άλλα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τυχερός της χρονιάς είναι ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Μπαλαμπάνης, στον οποίο έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Σελίδα 1 από 42

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία