Αγγελίες    Επικοινωνία

Την περασμένη Παρασκευή ήταν η σειρά του νεοσύστατου ΚΔΑΠ Νεοχωρίου για να παρουσιάσει ενώπιον των επισήμων και των γονέων την χριστουγεννιάτικη γιορτούλα του.

Αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου Οινιαδών και στέφθηκε από επιτυχία και θερμά χειροκροτήματα για τα πιτσιρίκια που προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα παρουσιάστηκαν σκετς και τραγούδια ενώ είχε ετοιμαστεί και bazaar τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Το θέμα της εκδήλωσης ήταν ποιος... απήγαγε τον Αϊ Βασίλη.

Μετά την γιορτή ο δήμος δεξιώθηκε το προσωπικό των ΚΔΑΠ σε μαγαζί του λιμανιού.

Το Κ.Δ.Α.Π. Νεοχωρίου την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του γιορτή σφραγίζοντας μια χρονιά που γνώρισε και έκανε πολλούς μικρούς φίλους και μαζί τους όδευσε σε ένα δημιουργικό ταξίδι.

Το ταξίδι μας αυτό τελείωσε και ξεκινάμε για καινούριες εμπειρίες με παλιούς και νέους φίλους. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αναστάσιο Σκαρμούτσο, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, τους Αντιδημάρχους Ρόμπολα Κωνσταντίνο και Ψυλογιάννη Σπύρο και τον Αγαθάγγελο Κότσαλο, πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ τους μαθητές μας για την υπέροχη γιορτή που μας χάρισαν και τους γονείς τους για την στήριξη και τη βοήθεια τους όλη αυτή τη χρονιά.

O Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, οργανώνει για πέμπτη φορά μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, το θερινό πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Ψυχαγωγίας και Άθλησης, παιδιών ηλικίας από 5 – 12 ετών, για τα παιδιά που δεν έχουν την πολυτέλεια διακοπών ή που οι γονείς τους εργάζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, παρέχοντας τους ημερήσια ποιοτική απασχόληση ψυχαγωγίας, άθλησης και γνώσης.

Κατ’ αυτό τον τρόπο θα δοθεί και φέτος στα παιδιά η δυνατότητα κοινωνικοποίησης, ποιοτικής διασκέδασης και χαλάρωσης, σ’ ένα ασφαλές και οικείο χώρο, με ομαδικά παιχνίδια και αθλήματα, καθώς και πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα φέτος θα διαρκέσει από την 16 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου και θα λειτουργήσουν τμήματα σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Νεοχώρι.

Το κόστος που θα επιβαρύνει τον γονέα είναι 30 € το μήνα για το κάθε παιδί. Ενώ για τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν παραπάνω παιδιά θα γίνονται κάποιες μειώσεις.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ως 14/6/2016, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, στο Βυρώνειο Κτίριο Μεσολόγγι.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνυποβληθούν με την αίτηση είναι τα εξής:

  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης από το οποίο να προκύπτει και η ηλικία του παιδιού.
  • Αντίγραφο Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους ή Εκκαθαριστικό Εφορίας του προηγούμενο έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2631055069.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΚΕΚΑΠ

ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 17/12/2015

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το ΚΔΑΠ Νεοχωρίου πραγματοποιήθηκε με τα χαριτωμένα πιτσιρίκια να παρουσιάζουν σε εορταστική ατμόσφαιρα μία σειρά ποιοτικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και πολλά μέλη της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το δήμαρχο που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Τελειώνοντας την παράσταση ο ...Άγιος Βασίλης ανέβηκε στη σκηνή και αντάμειψε τους κόπους των παιδιών με πολλά δώρα σκορπίζοντας την αίθουσα με χαμόγελα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δομή λειτουργεί από φέτος και στις Οινιάδες και τα πηγαίνει περίφημα, κάτι το οποίο σημείωσε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς, Τάσος Σκαρμούτσος.

ΜΑΡΘΑ ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία