Αγγελίες    Επικοινωνία

Ανατροπή στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, εξετάζεται, αν οι δράστες της δολοφονίας της, εμπλέκονται με το κύκλωμα της μαφίας του Κορυδαλλού.

Οι Αρχές, ερευνούν για το αν συνδέονται οι δράστες, με τις πολύπλευρες εγκληματικές δράσεις της μαφίας, που δρούσε εντός κι εκτός φυλακών.

Ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας, ερευνά αν η «κόζα νόστρα» του Κορυδαλλού είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα στο Αγρίνιο.

Όπως αποκάλυψε το «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο εισαγγελέας γι αυτό το λόγο, ζήτησε κι έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της μαφίας του Κορυδαλλού.

Μελετάει λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκόμενων, καθώς έχει ενδείξεις ότι το κύκλωμα των Αλβανών σχετίζεται με τη δολοφονία Λαγούδη.

Η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία: Πρώτον, ως προς το κίνητρο. Αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.

Το δεύτερο είναι αυτό, που προκύπτει από τη μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης, για το αν οι δύο άνθρωποι που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας, είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.

Πηγή: ethnos.gr

Εν αναμονή της άσκησης ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένων προσώπων ως υπεύθυνους για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, βρίσκεται ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τόνισε ότι ο δράστης ή οι δράστες είναι γνωστοί και ήταν πολύ κοντά στην Ειρήνη. Μάλιστα μετά την κατάθεση της μικρής της κόρης στην Ανακρίτρια, η οποία είπε ότι άκουγε την μητέρα της να κάνει έντονες συζητήσεις στο τηλέφωνο ζητώντας πίσω τα χρήματά της, ο κ. Ταουξής υποστήριξε ότι το έγκλημα έγινε για οικονομικούς και για ερωτικούς λόγους.

Η οικογένεια είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ωστόσο θα συγκεκριμενοποιηθούν οι διώξεις εντός ολίγων ημερών, όπως λέει ο δικηγόρος.

 

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Η τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη στη Λίμνη Τριχωνίδα έχει μπει στο στόχαστρο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της.

Μέσα από καταθέσεις επιχειρεί να εντοπίσει ποιοι και πώς την παγίδευσαν. Η καλύτερη φίλη της αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star νέα στοιχεία.

Οι καταθέσεις ενός ολόκληρου χρόνου δείχνουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει σε κάποιον ή κάποιους χρήματα. Λίγο πριν πεθάνει τα ζητούσε πίσω και απειλούσε με καταγγελίες. Η ανακρίτρια εστιάζει στο αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό.

«Το πιστεύουμε από την πρώτη στιγμή ότι είναι και οικονομικό και να το πω και συναισθηματικό κατά κάποιο τρόπο» λέει η καλύτερη φίλη της Ειρήνης Λαγούδη και προσθέτει: «Αισθανόμαστε αδικημένοι ακόμα, μπερδεμένοι για το τι γίνεται ακριβώς δεν έχουμε βρει ακόμα την άκρη του νήματος».

Οι Aρχές ψάχνουν μέσα από καταθέσεις -αποδείξεις για το τι ακριβώς έγινε πριν ένα χρόνο στη λίμνη Τριχωνίδα. Η ανακρίτρια ψάχνει να βρει και το τελευταίο ευρώ που ξόδεψε η άτυχη μητέρα λίγο πριν πεθάνει.

Ο αδερφός της, Γιώργος Λαγούδης, φέρεται να είπε στην ανακρίτρια:

«Η Ειρήνη είχε χρήματα και λίγο πριν πεθάνει είχε πάρει 75.000 ευρώ από την πώληση ενός χωραφιού. Στην τράπεζα υπάρχει το μεγαλύτερο ποσό (περίπου 50.000 ). Τα υπόλοιπα έλειπαν. Ξέρω ότι πλήρωσε κάποιες υποχρεώσεις της αλλά λείπει ένα σεβαστό ποσό που δεν ξέρω που μπορεί να το έχει δώσει»

Το δόλωμα που έριξαν στην Ειρήνη Λαγούδη

Το δεύτερο μυστήριο που καλούνται να λύσουν οι Αρχές είναι η ακατανόητη διαδρομή που έκανε την ημέρα του θανάτου της η Ειρήνη Λαγούδη. Έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή και βρέθηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά στη λίμνη Τριχωνίδα. Πήγε σε ραντεβού θανάτου, υποστηρίζουν οι δικοί της. Το υλικό από τις κάμερες εξετάζεται και πάλι καρέ- καρέ.

«Η Ρηνούλα ήταν άνθρωπος που έδινε τη βοήθεια της σε όποιον τη ζητούσε. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε αυτή τη βοήθεια τη συγκεκριμένη και η Ρηνούλα βρέθηκε τόσο μακριά. Δεν είχε λόγο να φύγει τόσο μακριά να πάει κάπου άλλου και δεν είχε σκοπό να πάει» προσθέτει η φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια δεν έχει σκοπό να καλέσει και άλλα μέλη της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Οι μάρτυρες που θα καλούνται από εδώ και πέρα θα είναι οι άνθρωποι που επικοινώνησε μαζί τους λίγο πριν πεθάνει. Η λίστα των ονομάτων έχει παραδοθεί ήδη στην ανακρίτρια μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Πηγή: newsbeast.gr

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, ένα χρόνο σχεδόν από τον θάνατό της. Η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη και τον αδελφό της άτυχης γυναίκας για να καταθέσουν για ακόμη μια φορά όσα γνωρίζουν σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου.

Πρώτος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ενώ στη συνέχεια αναμένεται και η ανήλικη κόρη της που ήταν και το τελευταίο πρόσωπο από την οικογένεια με το οποίο είχε μιλήσει η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν εξαφανιστεί και βρεθεί αργότερα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής μιλώντας στο protothema ανέφερε: «Αυτός θα είναι ο τελευταίος κύκλος καταθέσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής. Τις επόμενες ημέρες μπαίνει το νερό στο αυλάκι και πολύ σύντομα αναμένεται να αποσταλεί κλήση προς απολογία κατηγορουμένου για όλες τις πράξεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του συγκεκριμένου προσώπου που έχει μπει στο κάδρο της εισαγγελικής και ανακριτικής έρευνας. Έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, για εμπρησμό, για συμμορία και ηθική αυτουργία σε όλα αυτά.Περιμένουμε να δούμε ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί και ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί. Η υπόθεση βρίσκεται στην ανακρίτρια και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι σε βαθμό κακουργήματος που σημαίνει ότι αυτοί που θα κληθούν τις επόμενες ημέρες για να απολογηθούν θα κληθούν με την ιδιότητα του κατηγορουμένου. Δεν μπορούν να κληθούν ως ύποπτοι και να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις στην ανακρίτρια», επισήμανε o δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: protothema.gr

Συγκλονίζουν τα λόγια του γιού της Ειρήνης Λαγούδη , η οποία βρέθηκε πριν ένα χρόνο νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη Λίμνη της Τριχωνίδας.

Η Ειρήνη Λαγούδη  είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Κατοχή πέρυσι, ανήμερα των Φώτων. Έφυγε λέγοντας στο γιο της Γιάννη ότι πάει να πάρει γλυκά για τη γιορτή του που ήταν την επόμενη ημέρα. Δύο ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το θρίλερ που κρατά ένα χρόνο. Οι δικηγόροι της οικογένειας και πραγματογνώμονες προσπαθούν να αποδείξουν ότι η άτυχη γυναίκα δεν αυτοκτόνησε όπως διέρρεαν κάποιοι.
Ο γιός της αδικοχαμένης Ειρήνης μίλησε στο «ionion fm» και συγκλονισμένος  ανέφερε πόσο δύσκολα κυλάει η καθημερινότητά του. «Είναι δύσκολα για όλους μας, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον θάνατο της μητέρας μας, όλοι είμαστε συντετριμμένοι. Πιστεύω πως θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για ησυχάσει και η ψυχή της μητέρας μας».

Η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται στα γραφεία της ανακρίτριας Αγρινίου, μετά τις ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Πηγή: protothema.gr

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, στις 8 Ιανουαρίου του 2018 και από τότε η υπόθεση θρίλερ επανέρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο.

Η 44χρονη μητέρα αυτοκτόνησε ή κάποιοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της και την σκότωσαν; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν εδώ και πάνω από 11 μήνες να απαντήσουν αστυνομικοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.

Την περασμένη Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου ο αδερφός της, Γιώργος τα τρία της παιδιά, συγγενείς και φίλοι τέλεσαν στην Κατοχή το ετήσιο μνημόσυνο. Το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ειρήνη Λαγούδη, χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα.

Η οικογένεια επέλεξε το μνημόσυνο να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τη δημοσιότητα. Όλοι τους περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η υπόθεση βρίσκεται στην ανακρίτρια Αγρινίου μετά τις ποινικές διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύσταση συμμορίας, εμπρησμό και ηθική αυτουργία.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως τροφοδοτούν συνεχώς νέες συζητήσεις. Η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε προ ημερών, την κατάθεση κολλητού φίλου του γιατρού στον εισαγγελέα, μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο της 44χρονης στην Αιτωλοακαρνανία.

Ουσιαστικά διέψευσε τον γιατρό αφού υποστήριξε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν καθόλου για την Ειρήνη Λαγούδη. “Μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του” κατέθεσε ο μάρτυρας. Επόμενη κίνηση του εισαγγελέα ήταν να καλέσει εκ νέου το γιατρό. Εκείνος επέμεινε πως είχαν συζητήσει για την 44χρονη και επικαλέστηκε το κινητό του τηλέφωνο.

 

“Δεν πήρα σοβαρά τις απειλές ότι θα αυτοκτονήσει”

Ο γιατρός, πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση θρίλερ, υποστήριξε ότι πήρε μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη ότι θα αυτοκτονήσει. Όπως είπε στον εισαγγελέα, δεν πήρε σοβαρά αυτές τις απειλές και έτσι έγινε το κακό.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί σου” πάντως, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού, δεν εντοπίστηκαν μηνύματα της 44χρονης. Σε αυτό στάθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, κύριος Ταουξής που αρκέστηκε να πει ότι “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”.

 

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχαν διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.

Πηγή: agriniopress.gr

Σελίδα 1 από 6

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία