Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που πραγματοποίησαν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στις ειδικότητες Α' εξαμήνου του ΔΙΕΚ Αγρινίου να προσέλθουν απαραιτήτως έως την Παρασκευή 20‐09‐2019 μέχρι τις 18:00 μμ στo ΔΙΕΚ Αγρινίου για να υποβάλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά της εγγραφής.

Κατά την προσέλευσή τους στο ΔΙΕΚ οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη Aίτηση εγγραφής (Υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ Αγρινίου (http://iekagrin.sch.gr/))

Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.

Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ‐ΕΠΑΣ κ.λπ.) και όχι άλλα πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην προσωρινή αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).

Προαιρετικά Εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου).

Tα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα.

Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι 09:00 ‐ 18:00 τις εργάσιμες ημέρες.

Ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Αγρινίου
ΒΕΝΤΗΡΗΣ ΠΑΡΙΣ

 

To Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση των 8 νέων ειδικοτήτων την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:30 μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Οινιαδών στο Νεοχώρι, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, 1ος όροφος.

Κατατάξεις σε ειδικότητες των ΙΕΚ

Σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, δίνεται η δυνατότητα κατάταξης σε συναφείς ειδικότητες των Ι.Ε.Κ. απαλλασσόμενοι από τα μαθήματα τα οποία ήδη έχουν διδαχθεί ή κατάταξης σε εξάμηνο πέραν του Α’, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών κάθε ειδικότητας.

Ως εκ τούτου η παραπάνω δυνατότητα αφορά:

Απόφοιτους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ που ολοκλήρωσαν την ειδικότητα και θέλουν να καταταγούν σε νέα συναφή ειδικότητα.

Καταρτιζόμενους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ που δεν ολοκλήρωσαν τη φοίτηση της ειδικότητας και θέλουν να καταταγούν σε νέα συναφή ειδικότητα.

Καταρτιζόμενους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ παλαιών ειδικοτήτων (πριν το 2013) που δεν έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους και θέλουν να ενταχθούν σε αντίστοιχη νέα ειδικότητα.

Πτυχιούχους εξειδίκευσης Ε.Π.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ και Τ.Ε.Λ. που επιθυμούν να καταταγούν στο Γ’ εξάμηνο της αντίστοιχης ειδικότητας των Ι.Ε.Κ.

Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κατηγοριών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση κατάταξης στο ΙΕΚ που επιθυμούν, από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, Τέρμα Σπ. Τρικούπη (σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ Μεσολογγίου), email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 26310 50100, 50101.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου
Ιωάννης Γ. Χατζής
Δρ Βιοπληροφορικής

Το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου ξεκινά μια προσπάθεια διάγνωσης και αποτύπωσης των αναγκών απασχόλησης σε επαγγέλματα, ειδικότητες και απόκτησης δεξιοτήτων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ενθαρρύνοντας τον κοινωνικό διάλογο.

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί ένα βασικό εργαλείο καταγραφής της επιθυμίας των υποψήφιων σπουδαστών όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε νέες ειδικότητες και δεν αποτελεί αίτηση εγγραφής ή άλλης δέσμευσης για εγγραφή.

Μπες εδώ και πες...

http://iekmesol.sch.gr/gia.pes

 

 

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ

Ιωάννης Γ. Χατζής

Δρ Βιοπληροφορικής

Φυσικός-Προγ/στής ΗΥ, MSc ICT in Ed.

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι το δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου για το νέο έτος κατάρτισης 2017-2018 προτείνονται για λειτουργία οι ειδικότητες:

* Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
* Τεχνικός αισθητικός Ποδολογίας- Καλλωπισμού Νυχιών& Ονυχοπλαστικής
* Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας
* Τεχνικός Η/Υ

Προεγγραφές σπουδαστών: Από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ι.Ε.Κ: 26410-32982

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Blogspot: iek-oaed-agriniou.blogspot.gr

Ο Διευθυντής
Μουτόπουλος Κωνσταντίνος

 

Με πρόσφατη εγκύκλιο το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την ανασύσταση των τομέων και ειδικοτήτων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που είχαν καταργηθεί και την επιστροφή των εκπαιδευτικών που βρίσκονταν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί δικαίωση των αγώνων όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας από το καλοκαίρι του 2013, όπου εν μία νυκτί καταργήθηκαν σημαντικοί τομείς και ειδικότητες που κάλυπταν το 23% του μαθητικού δυναμικού των ΕΠΑΛ και του 60% των ΕΠΑΣ, εκδιώχθηκαν από την εκπαίδευση 2.500 μόνιμοι καθηγητές της ΤΕΕ και 20.000 μαθητές και μαθήτριες στερήθηκαν τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών που είχαν επιλέξει.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε γονείς και μαθητές του Νομού μας ότι πρόκειται να προστεθούν και να λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2015-2016 και οι ακόλουθες Ομάδες Προσανατολισμού με τους αντίστοιχους Τομείς και τις αντίστοιχες Ειδικότητες:

Ομάδα Προσανατολισμού Υγείας-Πρόνοιας και Αισθητικής-Κομμωτικής

Τομέας Υγείας – Πρόνοιας
1. Βοηθός Νοσηλευτή
2. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
3. Βοηθός Φυσικοθεραπευτή
4. Βοηθός Οδοντοτεχνίτη
5. Βοηθός Φαρμακείου

Τομέας Αισθητικής – Κομμωτικής
1. Αισθητικής Τέχνης
2. Κομμωτικής Τέχνης

Ομάδα Προσανατολισμού Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Εφαρμογών
Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών

1. Γραφικών Τεχνών

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία