Αγγελίες    Επικοινωνία

Εκ μέρους των μαθητών του σχολείου μας, των οικογενειών τους, των συναδέλφων μου, καθώς και ο ίδιος προσωπικά επιθυμώ να σας εκφράσω τις βαθιές ευχαριστίες μου για την στήριξη που παρείχε η Alpha Bank έως τώρα στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου.

Στο σχολείο μας πιστεύουμε ότι η υποστήριξη Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες αποτελεί τον δείκτη της κουλτούρας μιας κοινωνίας. Με την ευγενική σας χορηγία σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (δύο Η/Υ με όλα τα περιφερειακά τους μέρη) συμβάλλατε στην παιδαγωγική ενδυνάμωση του σχολείου μας και στην στήριξη των μαθητών μας ώστε το όνειρο τους για κοινωνική ένταξη να γίνει πραγματικότητα.

Η ευγενική σας αυτή χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτόν τον καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για όλους μας.

 Εκ της Διοίκησης

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, στις 11:00 το πρωί, στο κτίριο του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, για τον αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων
του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

 

Την Τρίτη 17/01/2016 στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής σταδιοδρομίας με τίτλο «Προσεγγίσεις ειδικοτήτων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Μεσολογγίου» που υλοποιείται στο σχολείο μας, επισκεφτήκαμε το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ- Ε.Κ. Μεσολογγίου.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Δ/ντη  του ΕΠΑΛ κ. Κρίντα,  ακολούθησε από την υποδιευθύντρια του Ε.Κ.  κα. Γριβοπούλου, ξενάγηση και παρουσίαση όλων των εργαστηριών που λειτουργούν στο ΕΠΑΛ Μεσολογγίου. Οι μαθητές (και εν δυνάμει μαθητές  ΕΠΑΛ) αλλά και οι εκπαιδευτικοί μας, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Ε.Κ. που όσο πιο απλά και παραστατικά μπορούσαν τους παρουσίασαν την καθημερινή δουλειά που γίνετε στο κάθε εργαστήριο.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι μείναμε από τον τρισδιάστατο εκτυπωτή που υπάρχει και λειτουργεί στο εργαστήριο Ηλεκτρονικής του Ε.Κ. Μεσολογγίου (μας δόθηκαν και τρισδιάστατα αναμνηστικά), αλλά και από τις εφαρμογές για κινητά που δημιούργησε η κα. Γριβοπούλου μαζί με τους μαθητές της στο εργαστήριο Πληροφορικής.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές του σχολικού συγκροτήματος και όλους τους εκπαιδευτικούς και ανανεώνουμε το ραντεβού μαζί τους για άλλη μια επίσκεψη την φετινή χρονιά. Τελειώνοντας θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον πανελλήνιο διαγωνισμό CanSat in Greece που παίρνει μέρος ομάδα μαθητών του ΕΠΑΛ – Ε.Κ. Μεσολογγίου.

 Εκ της Διευθύνσεως

Εκ μέρους των μαθητών του σχολείου μας, των οικογενειών τους, των συναδέλφων μου, καθώς και ο ίδιος προσωπικά επιθυμώ να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την στήριξη που παρείχατε έως τώρα στο  νεοϊδρυθέν σχολείο μας.

Στο σχολείο μας πιστεύουμε ότι η υποστήριξη Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες αποτελεί τον δείκτη της κουλτούρας μιας κοινωνίας. Με την ευγενική σας χορηγία σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τρεις εκτυπωτές και ένα Fax μαζί με τα αναλώσιμα τους) συμβάλλατε στην παιδαγωγική ενδυνάμωση του σχολείου μας και στην στήριξη των μαθητών μας ώστε το όνειρο τους για κοινωνική ένταξη να γίνει πραγματικότητα.
Επίσης με την προσφορά εκ μέρους σας δεκατιανού (κρουασάν, χυμούς, μπάρες δημητριακών κ.τ.λ.) για τους μαθητές μας βοηθήσατε σε ένα πολύ σημαντικό και ευαίσθητο κομμάτι της καθημερινότητας τους.

Η ευγενική σας αυτή χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτόν τον καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για όλους μας. 

Εκ της Διευθύνσεως του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Εκ’ μέρους των μαθητών του σχολείου μας, των οικογενειών τους, των συναδέλφων μου, καθώς και ο ίδιος προσωπικά επιθυμώ να εκφράσω τις βαθιές ευχαριστίες μου για την στήριξη που παρείχε η Eurobank Εργασίας Α.Ε έως τώρα στο νεοϊδρυθέν σχολείο μας.

Στο σχολείο μας πιστεύουμε ότι η υποστήριξη Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες αποτελεί τον δείκτη της κουλτούρας μιας κοινωνίας. Με την ευγενική σας χορηγία σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό (δύο Η/Υ με όλα τα περιφερειακά τους μέρη) συμβάλλατε στην παιδαγωγική ενδυνάμωση του σχολείου μας και στην στήριξη των μαθητών μας ώστε το όνειρο τους για κοινωνική ένταξη να γίνει πραγματικότητα. Η ευγενική σας αυτή χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτόν τον καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για όλους μας. Εκ της Διευθύνσεως

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

Την Τρίτη 20-12-2016 οι μαθητές του σχολείου μας στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής σταδιοδρομίας που υλοποιείται στο σχολείο με τίτλο «Προσεγγίσεις ειδικοτήτων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Μεσολογγίου» επισκέφτηκαν στο Νεοχώρι Μεσολογγίου το εργαστήριο Αγγειοπλαστικής της κας. Μαρίας Γούργαρη.

Αφού οι μαθητές ενημερώθηκαν από την κα. Γούργαρη για το επάγγελμα του Αγγειοπλάστη – Κεραμίστα, τις προοπτικές, τις δυσκολίες και απαντήθηκαν όλες οι απορίες τους, ακολούθησε ένα βιωματικό δίωρο όπου οι μαθητές αλλά και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί με την καθοδήγηση και βοήθεια της κας. Γούργαρη ακολούθησαν την διαδικασία παραγωγής που περιλαμβάνει την επιλογή του υλικού και τη δημιουργία μιας εύπλαστης μάζας, η οποία θα πάρει στη συνέχεια το επιθυμητό σχήμα με χρήση των χεριών του τεχνίτη, τροχού, καλουπιών, ακίδων και ειδικών εργαλείων.

Στο τέλος της διαδικασίας όλοι οι μαθητές είχαν κατασκευάσει με αρκετή φαντασία και ένα μικρό έργο τους.

Ευχαριστούμε την κα. Μαρία Γούργαρη για την φιλοξενία στο εργαστήριό της και ανανεώνουμε το ραντεβού μαζί της.

 Εκ της διευθύνσεως

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία