Αγγελίες    Επικοινωνία

Για ακόμη μια χρονιά το ΕΠΑΛ Κατοχής συνεχίζει την παράδοση!!

Δίνουμε αίμα, χαρίζουμε ζωή!! Σας προσκαλούμε να γίνεται και εσείς εθελοντές αιμοδότες και να στηρίξετε τη δράση μας!!!! Στα πλαίσια Σχολικού Προγράμματος με Υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Βαρελά και τον κ. Κατσαούνη, και με την στήριξη του ΝΟΕΣΙΣ, ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες φιάλες αίμα μπορούμε.....χάρη σε εσάς....για όλους μας!!! Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου θα βρίσκεται στο σχολείο μας και αρχίζοντας από τους καθηγητές και τους μαθητές μας, περιμένουμε και εσάς, να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν στον εθελοντισμό, στην ίδια τη ζωή......!!!!! "Σ΄ ένα αφρικανικό παραμύθι κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς στο δάσος ,όλα τα ζώα τρέχουν να ξεφύγουν από την φωτιά εκτός από ένα μικρόσωμο πουλί ,το κολιμπρί, το οποίο παίρνει μια σταγόνα νερό στο ράμφος του και τη ρίχνει στη φωτιά. “Είσαι τρελός, δεν θα σταματήσεις την πυρκαγιά” του λέει ο ιπποπόταμος. “ Το ξέρω”, απαντάει το κολιμπρί, “όμως κάνω αυτό που μου αναλογεί”. ....... ας κάνουμε όλοι μας αυτό που μας ΑΝΑΛΟΓΕΙ!!!

Οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΤΟΧΗΣ σας Ευχαριστούν πολύ!!!

Ποιον να πρωτοευχαριστήσουμε!!!!!!!

Τις καθηγήτριες κ. Τσακανίκα Αγγελική και κ. Ράπτη Βασιλική για την πρωτοβουλία τους εκ μέρους του σχολείου.

Τα παιδιά του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και την Γ τάξη των Ηλεκτρολόγων που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις στο Αγρίνιο.

Όλα τα παιδιά του ΕΠΑΛ Κατοχής (κυρίως του Τομέα Υγείας -Πρόνοιας) για τις προσπάθειες που έκαναν για την συλλογή των προϊόντων και της χρηματικής ενίσχυσης.

Τον Σύλλογο των καθηγητών του ΕΠΑΛ Κατοχής για την οικονομική ενίσχυση.

Τους συνοδούς καθηγητές κ. Πανά Επαμεινώνδα, κ. Τσακανίκα Αγγελική και κ. Ράπτη Βασιλική.

Και τέλος…. τους κατοίκους της Κατοχής που πρόσφεραν βασικά προϊόντα (είδη διατροφής και είδη ρουχισμού) αλλά και χρηματικά ποσά για την στήριξη των παιδιών στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Να σημειώσουμε ότι με το χρηματικό ποσό που μαζέψαμε, αγοράσαμε προϊόντα (κυρίως κατεψυγμένα) από το σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και τα παραδώσαμε επιτόπου.

Η πόρτα επικοινωνίας που ανοίξαμε με το “Χαμόγελο του Παιδιού”, άνοιξε και ένα μεγάλο χαμόγελο στην καρδιά μας!!!!!! Η συγκίνηση που νιώσαμε από την αντίδραση των Υπευθύνων ήταν μεγάλη!!!!!!

Η Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Κατοχής θα κρατήσει τη πόρτα αυτή ανοιχτή… Σας προσκαλούμε όλους να νιώσετε μαζί μας αυτή την συγκίνηση και να στηρίζετε την προσπάθειά μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε τα χαμόγελα στα παιδιά μας… στο μέλλον μας!!!!!

Το ΕΠΑΛ Κατοχής με πρωτοβουλία των καθηγητριών Τσακανίκα Αγγελικής και Ράπτη Βασιλικής του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας, θα επισκεφτούν με Τμήματα του σχολείου μας, τις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελο του Παιδιού" στο Αγρίνιο στις 15/12/2017.

Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης γίνεται μία προσπάθεια από το σχολείο μας για τη συλλογή απαραίτητων ειδών και δωρεά τους στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τους Υπεύθυνους, μας ενημέρωσαν ότι τα είδη που χρειάζονται είναι τα εξής:
α) είδη ρουχισμού για μικρά παιδιά σε καλή κατάσταση (εκτός από παπούτσια).
β) είδη διατροφής για πρωινό (μέλι, μαρμελάδες, μερέντα, φρούτα, χυμούς κ.λπ.)
γ) παιχνίδια
δ) κατεψυγμένα προϊόντα
Τα κατεψυγμένα προϊόντα θα αγοραστούν και θα παραδοθούν από το σχολείο μας, την ίδια μέρα, με χρηματική βοήθεια που ήδη είχαμε για το σκοπό αυτό από κατοίκους της περιοχής μας και τον Σύλλογο Καθηγητών του ΕΠΑΛ Κατοχής.
Όποιος συμπολίτης μας μπορεί να προσφέρει κάποιο από τα παραπάνω είδη (εκτός κατεψυγμένων), μπορεί να προσέρχεται στο ΕΠΑΛ Κατοχής, καθημερινά από τις 08:00 έως 13:00 έως και 14/12/2017.
Πιστεύουμε ότι και με την βοήθειά σας, θα βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο αγώνα που κάνει το "Χαμόγελο του Παιδιού", για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να χαμογελούν…

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΕΠΑΛ Κατοχής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2632092760

Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κατοχής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κατοχής, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και τοπικών παραγόντων. Η Διευθύντρια του σχολείου και ο Σύλλογος καθηγητών, καλωσορίσαμε τους μαθητές, αφού όλοι μαζί θα ακολουθήσουμε κοινή πορεία για την σχολική χρονιά που ξεκινά.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κατοχής έχουν την δυνατότητα εκτός από το απολυτήριο, να πάρουν και πτυχίο σε μία από τις ειδικότητες του σχολείου. Η μεταστέγαση του σχολείου στον νέο χώρο, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και πλεονέκτημα για την περιοχή. Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν πρακτικές δεξιότητες στα Εργαστήρια Νοσηλευτικής, Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας, με την βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού, τα οποία εργαστήρια, συνεχώς εξελίσσονται και αναβαθμίζονται. Η πρακτική άσκηση και η χειροπιαστή επαφή με το αντικείμενο της κάθε ειδικότητας αποτελεί για μας, σημαντικό και απαραίτητο στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.  

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές μας, δημιουργική και ομαλή σχολική χρονιά με πρωταγωνιστή: "την μάθηση".

Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κατοχής

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τελετή του Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Σχολείου μας στις 11 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30 π.μ.

Με τιμή
Η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Κατοχής και ο Σύλλογος Καθηγητών

Εγγραφές μαθητών στο ΕΠΑΛ Κατοχής

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών στο ΕΠΑΛ ΚΑΤΟΧΗΣ συνεχίζονται έως 11/9/2017.

Οι τομείς που λειτουργούν στο ΕΠΑΛ είναι:

  1. ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
  2. ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ -ΕΥΕΞΙΑΣ
  3. ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Η Διευθύντρια
Κιρκινέζου Μαρία

 

Σελίδα 1 από 7

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία