Αγγελίες    Επικοινωνία

ΔΕΥΑΜ: Διακοπή νερού στην Αγριλιά

Λόγω βλάβης στο Αντλιοστάσιο που υδροδοτεί την δεξαμενή στα Χονδρέικα, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε περιοχές της Αγριλιάς. Συνεργείο ενεργεί για την εγκατάσταση νέας αντλίας.

 

Μεσολόγγι 25-5-2019

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Διακοπή νερού στη Μάστρο

Από την ΔΕΗ ενημερωθήκαμε, ότι την Τετάρτη 17-4-2019, θα προβεί σε διακοπή της παροχής ρεύματος στην Μάστρο για εργασίες της, από 8.00 πμ έως και 2.00 μμ.

Κατά τον χρόνο αυτό λογικά θα παρουσιαστεί και διακοπή της υδροδότησης. Όσο πιο περιορισμένη χρήση νερού γίνει, τόσο και μικρότερη θα είναι η διακοπή της υδροδότησης.


Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Διακοπή νερού στην Αγριλιά

Λόγω βλάβης στο Αντλιοστάσιο (θέση Κιρκινέζου) που υδροδοτεί την Αγριλιά και την Φιλοθέη Μεσολογγίου, έχει διακοπεί η υδροδότηση των περιοχών αυτών.

Συνεργείο της ΔΕΥΑΜ ενεργεί για την επισκευή της βλάβης. Παρακαλούμε για την υπομονή σας. 

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Διακοπή νερού στο Αγρίνιο

Λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό θα σημειωθεί διακοπή νερού σε όλη την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί τις μεσημεριανές ώρες.

Λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, κοντά στο κτίριο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης (πρώην Νομαρχία), θα υπάρχει διακοπή νερού σε όλο το δυτικό τμήμα της πόλης, έως την αποκατάσταση της βλάβης.

Η αποκατάσταση προβλέπεται να γίνει έως τις 12.00 το μεσημέρι.Μεσολόγγι 13-2 - 2018
Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Από τη ΔΕΥΥΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης του κεντρικού αντλιοστασίου θα παρατηρηθεί έλλειψη νερού που θα επηρεάσει τις δημοτικές ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας.

Σελίδα 1 από 3

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία