Αγγελίες    Επικοινωνία

Διακοπή νερού το Σάββατο στο Αγρίνιο

Λόγω αναγκαίων εργασιών σύνδεσης των νέων δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης της οδού Γρίβα με τα κεντρικά δίκτυα, το Σάββατο 3 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή στην παροχή νερού από τις 6.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Η διακοπή αφορά την περιοχή νοτίως του Πάρκου Αγρινίου, την περιοχή από το παλιό Νοσοκομείο έως την Εθνική οδό και συγκεκριμένα τις οδούς: Ξενοπούλου, Κολοκοτρώνη, Ρεμπελιά, Περιμετρική, Πανεπιστημίου και την περιοχή του νέου Νοσοκομείου έως το παλιό Αεροδρόμιο.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου της ανακατασκευής της οδού Γρίβα προϋπολογισμού 921.000 ευρώ.

Από τη ΔΕΥΑΑ επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ, έχει διακοπεί η ηλεκτρδότηση των αντλιοστασίων που υδροδοτούν τις ΤΚ ΠΕΝΤΑΛΌΦΟΥ, ΓΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΙΝΙΟΥ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τεχνικούς της ΔΕΗ, η βλάβη της θα αποκατασταθεί αύριο το πρωί, οπότε θα επανέλθει σταδιακά και η υδροδότηση.

Μεσολόγγι 16-7-2019

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Πιθανή διακοπή νερού στη ΔΚ Σταμνάς

Λόγω αναγκαίων ηλεκτρολογικών εργασιών στην Γεώτρηση Σταμνάς, μπορεί να γίνει διακοπή νερού στην ΔΚ ΣΤΑΜΝΆΣ έως και τις 15.00 ώρα.

Μεσολόγγι 21-3-2019
Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ από ώρα 17.44, έχει διακοπεί η υδροδότηση στις ΤΚ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΓΟΥΡΙΑΣ και ΛΕΣΙΝΙΟΥ.

Ήδη η ΔΕΗ επιχειρεί την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία είναι μεγάλη (έχουν πέσει κολώνες) και πιθανόν να μην αποκατασταθεί σήμερα.

Μεσολόγγι 17-2-2019

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Μεσολόγγι

Ήδη έχει ξεκινήσει η υδροδότηση της ΙΠ Μεσολογγίου και αναμένεται εντός των επόμενων τριών ωρών να ομαλοποιηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό η πίεση στο δίκτυο.

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Λόγω βλάβης στην αντλία του Αντλιοστασίου που υδροδοτεί τις ΤΚ Πενταλόφου και Γουριάς έχει διακοπεί η υδροδότηση.

Καταβάλλεται προσπάθεια για την γρηγορότερη αποκατάσταση της βλάβης.

Μεσολόγγι 6-11-2018

Από την Διεύθυνση της ΔΕΥΑM

Σελίδα 1 από 14

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία