Αγγελίες    Επικοινωνία

Από το Γραφείο του Αντιδημάρχου Σπ. Καρβέλη γίνεται γνωστό ότι η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 5 Απριλίου επαναληπτική δημοπρασία μακροχρόνιας εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στην Δημοτική ενότητα Αιτωλικού αναβάλλεται λόγω έκτατης μετάβασης μελών της Επιτροπής δημοπρασιών στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να συμμετέχουν στην σύσκεψη εργασίας που θα πραγματοποιηθεί, για τρέχοντα ζητήματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η δημοπρασία εκμίσθωσης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στο δημοτικό κατάστημα Αιτωλικού.

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Σπ. Καρβέλη γίνεται γνωστό ότι: «Σας ενημερώνουμε ότι  η πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία  για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου,  η οποία είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Νεοχωρίου  την 27η του μηνός Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 αναβάλλεται σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 78/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Νέα ημερομηνία θα καθοριστεί με εκ νέου απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Σπυρίδων Καρβέλης

Νέα δημοπρασία αυτοκινήτων για κυκλοφορία από 350 ευρώ θα πραγματοποιήσει στις 26 Φεβρουαρίου η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) στις εγκαταστάσεις του στη Μαγουλέζα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν από κοντά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες που θα δημοπρατηθούν από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου από τις 08:30 έως τις 13:30 ενώ την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα δουν από τις 08:30 έως τις 09:45.

Ειδικότερα η δημοπρασία της Τρίτης στις 26 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει 53 αυτοκίνητα και 22 μοτοσυκλέτες για κυκλοφορία μεταξύ των οποίων πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά και super cars.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Τα φθηνότερα αυτοκίνητο της δημοπρασίας έχουν τιμή εκκίνησης τα 400 ευρώ και αφορούν ένα Ford Fiesta μοντέλα του 1993 ενώ υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα με τιμές εκκίνησης από 400 έως 600 ευρώ. Στα δίκυκλα οι τιμές εκκίνησης ξεκινούν από τα 100 ευρώ για τα «παπάκια» και ανέρχονται έως και σε 3.700 ευρώ για δίκυκλα μεγάλου κυβισμού.

Ωστόσο το άκρως εντυπωσιακό μοντέλο που διακρίναμε στην δημοπρασία Φεβρουαρίου αφορά μία BMW X6 M με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2009 και τιμή εκκίνησης τις 38.000 ευρώ.

Όσον αφορά σε άλλα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας δημοπρατούνται επίσης μία BMW X3 δίλιτρη πετρελαιοκίνητη με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2007 με τιμή εκκίνησης τις 8.000 ευρώ. Μια BMW 850 μοντέλο του 2000 με τιμή ακκίνησης τις 5.000 ευρώ. Μια 530i μοντέλο του 2005 με τιμή εκκίνησης τις 8.000 ευρώ. Μια Z3 μοντέλο του 1997 με τιμή εκκίνησης μόλις 1.900 ευρώ.

Επίσης μία BMW 530d και 550d εκποιούνται με τιμές εκκίνησης 18.000 ευρώ και 7.500 ευρώ αντίστοιχα! Επίσης εκποιείται και ένα Mini του 2006 με τιμή εκκίνησης τις 3.800 ευρώ.

Και από την άλλη κορυφαία γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz βρίσκουμε αρκετά μοντέλα να εκποιούνται όπως SLK 200 μοντέλο του 2000 με τιμή εκκίνησης μόλις 2.500 ευρώ, CLK 200 επίσης του 2000 με τιμή εκκίνησης τις 2.000 ευρώ, Α150 του 2008 με τιμή εκκίνησης τις 6.500 ευρώ και μια C200 του 2002 με τιμή εκκίνησης μόλις 2.000 ευρώ.

Στη λίστα της δημοπρασίας υπάρχουν και πάρα πολλά Smart με τιμές εκκίνησης από 700 ευρώ έως και 8.000 ευρώ.

Ένα εξίσου εντυπωσιακό μοντέλο που περιλαμβάνει η λίστα της δημοπρασίας αφορά μια Porsche Cayenne S μοντέλο του 2006 με τιμή εκκίνησης τις 10.000 ευρώ.

Ένα Range Rover του 2006 εκποιείται έναντι 17.000 ευρώ.

Το Fiat 500 αποτελεί ένα δημοφιλές μοντέλο και υπάρχει στη λίστα της δημοπρασίας με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2011 και τιμή εκκίνησης τις 5.800 ευρώ.

Ένα Citroen C3 Auto Diesel μοντέλο του 2012 εκποιείται επίσης στις 26 Φεβρουαρίου με τιμή εκκίνησης τις 6.200 ευρώ.

Για τους «ανήσυχους» νεαρούς υποψήφιους αγοραστές υπάρχει ένα Opel Corsa OPC μοντέλο του 2010 με τιμή εκκίνησης τις 7.800 ευρώ ενώ υπάρχει και ένα Mazda RX8 μοντέλο του 2006 με τιμή εκκίνησης τις 3.800 ευρώ..

Για τους λάτρεις των πολυτελών αυτοκινήτων που δεν κοιτούν τα χρόνια υπάρχουν ένα Saab 9-3 μοντέλο του 2000 με τιμή εκκίνησης τα 700 ευρώ και μία Lancia Thesis του 2009 με τιμή εκκίνησης τις 6.000 ευρώ.

Αν κάποιος αναζητά ένα πολύ φθηνό τετρακίνητο τότε το Hyundai Santa Fe μοντέλο του 2003 με τιμή εκκίνησης τα 400 ευρώ σίγουρα θα αποτελέσει πρόκληση.

Οι τρόποι αποπληρωμής και οι εκπτώσεις

Για να συμμετέχει κανείς στις δημοπρασίες του πρώην ΟΔΔΥ θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 300 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 100 ευρώ για τα δίκυκλα τα οποία σε περίπτωση που ανακηρυχθεί πλειοδότης αφαιρούνται από το τίμημα απόκτησης του οχήματος. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει κάποιος να αποκτήσει κάποιο όχημα τα χρήματα επιστρέφονται.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν ΦΠΑ 24%. Σε περίπτωση εξοφλήσεως του τιμήματος τοις μετρητοίς ο αγοραστής έχει δικαίωμα έκπτωσης 30% στην τιμή κατακύρωσης.

Ο πλειοδότης καταβάλει το 20% και το υπόλοιπο ποσό (το 80%) δύναται να το διακανονίσει ως εξής:
Α) Με εφάπαξ καταβολή του τιμήματος. Στην περίπτω- ση αυτή δικαιούται έκπτωσης ανάλογης με το ποσό που καταβάλλεται η οποία ανέρχεται σε ποσοστό:
αα) 10% για καταβαλλόμενο ποσό έως 3.000 €.
αβ) 15% για καταβαλλόμενο ποσό από 3.001€ έως 10.000 €.
αγ) 20% για καταβαλλόμενο ποσό από 10.001 € και άνω.
Β) Με εγγυητική επιστολή χωρίς έκπτωση σε ισόπο- σες τριμηνιαίες άτοκες δόσεις, ο αριθμός των οποίων καθορίζεται ως εξής:
βα) δύο  δόσεις για ποσά έως 3.000€.
ββ) τέσσερις δόσεις για ποσά από 3.001€ έως 10.000€.
βγ) έξι  δόσεις για ποσά από 10.001 € έως 18.000€.
βδ) οκτώ δόσεις για ποσά από 18.001€ και άνω.
Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί μέσα σε 3 μήνες από την επόμενη της ημερομηνίας κατακύρωσης του υλικού, πλωτού και εναερίου μέσου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

 

Ξεκίνησε η διαδικασία της δημοπρασίας, με διεθνή διαγωνισμό, 15 νέων παιδικών χαρών στον δήμο Ναυπακτίας.

Οι νέες αυτές παιδικές χαρές έρχονται να προστεθούν στις πάνω από 20 που λειτουργούν σήμερα στην Ναύπακτο και σε πολλές ορεινές και παραλιακές τοπικές κοινότητες του δήμου.

Να θυμίσουμε ότι το 2015, μετά από εισαγγελική παρέμβαση, ξηλώθηκαν σχεδόν όλες οι παιδικές χαρές του δήμου, αφού θεωρήθηκαν επικίνδυνες. Από τότε, ο δήμος Ναυπακτίας κατάφερε να χρηματοδοτήσει και να κατασκευάσει δεκάδες νέες παιδικές χαρές. Κάποιες από αυτές (Χόμορη, Άνω Χώρα) σε συνεργασία και με την χρηματοδότηση δραστήριων τοπικών συλλόγων.

Μερικές από τις ήδη τοποθετημένες παιδικές χαρές, φαίνονται στις φωτογραφίες.

Με την δημοπρασία που ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο, θα τοποθετηθούν νέες παιδικές χαρές στα παρακάτω σημεία:

Α εργατικές κατοικίες,

Β εργατικές κατοικίες,

Γ εργατικές κατοικίες,

Πλ. Οξύλου,

κήπος Ξενία,

Τ.Κ. Λυγιά,

Τ.Κ. Μαμουλάδας,

Τ.Κ. Ριγανίου,

Τ.Κ. Αφροξυλιάς,

Τ.Κ. Βομβοκούς,

Τ.Κ. Δάφνης

και Τ.Κ. Ξηροπηγάδου της Δ.Κ. Ναυπάκτου

και Τ.Κ. Κάτω Καλαβρούζας,

Τ.Κ. Κάτω Βασιλικής

και Τ.Κ. Τρικόρφου της ΔΕ Χάλκειας του Δήμου Ναυπακτίας.

Στις παραπάνω θέσεις υπήρχαν και λειτουργούσαν (υφιστάμενες) παιδικές χαρές τα τελευταία χρόνια     αλλά αποξηλώθηκαν αφού δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές, μετά από έλεγχο διαπιστευμένου φορέα πιστοποίησης.

Σύμφωνα με την μελέτη που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ναυπακτίας, στην υλοποίηση της τοποθέτησης των παιδικών χαρών,     θα ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι που περιγράφονται αναλυτικά στα πρότυπα ασφαλείας και την ελληνική νομοθεσία. Συγκεκριμένα:

Η επισκεψιμότητα, η προσβασιμότητα και η σήμανση του κάθε χώρου, με περίφραξη και είσοδο ορισμένη και όρια καθορισμένα, καθώς και πινακίδα εισόδου, ώστε να αποτρέπεται η διάβαση σε άτομα που δεν έχουν λόγο παρουσίας στον χώρο, αλλά και να περιορίζονται τυχόν κίνδυνοι, χωρίς ωστόσο να αποκόπτεται ο χώρος από το ευρύτερο περιβάλλον.

Η ασφάλεια που πρέπει να παρέχει στα παιδιά η επιλογή των παιχνιδιών.

Η ένταξη δραστηριοτήτων Α.με.Α.

Η ποικιλία των παιχνιδιών, ώστε να προσφέρονται εναλλακτικές ευκαιρίες για παιχνίδι και εκπαίδευση, σε πληθώρα ηλικιακών ομάδων.

Η τήρηση των ορίων ασφαλείας του κάθε παιχνιδιού, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι τραυματισμού.

Η τοποθέτηση καθιστικών για τους συνοδούς των παιδιών ,προσφέροντας δυνατότητες ξεκούρασης , αναψυχής και εποπτείας των παιδιών.

Η τοποθέτηση μικρών κάδων για απορρίμματα σε διάφορα σημεία του χώρου.

Η τοποθέτηση βρύσης με πόσιμο νερό.

Ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός

Ο νέος εξοπλισμός που έχει επιλεγεί περιλαμβάνει ποικιλία δραστηριοτήτων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ηλικιακών ομάδων, όπως π.χ. κούνιες και ελατήρια για νήπια (έως 4 ετών), τραμπάλες και κούνιες για παιδιά διαφορετικών ηλικιακών ομάδων (2 έως 4 ετών και άνω των 4 ετών), τσουλήθρες και σύνθετα για νήπια έως 4 ετών, καθώς και για παιδιά άνω των 6 ετών και αναρριχητικές δραστηριότητες για παιδιά, που δίνουν την αίσθηση της διαδρομής περιπέτειας αλλά και εξοπλισμός για ΑΜΕΑ.

Σε όλες τις παιδικές χαρές θα γίνει καθαρισμός του εδάφους, χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή υποβάσεων, θα τοποθετηθούν τα όργανα και δάπεδα ασφαλείας, περιφράξεις, αστικός εξοπλισμός και πληροφοριακές πινακίδες. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των εξοπλισμών ο ανάδοχος οφείλει να προγραμματίσει και να αποπερατώσει την πιστοποίηση της εγκατάστασης, κατά     τα οριζόμενα στα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ΕΝ1176, από αναγνωρισμένο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης.

Τεράστια αύξηση καταγράφει ο αριθμός των συμμετεχόντων στις δημοπρασίες λόγω διευκολύνσεων αποπληρωμής και των εκπτώσεων

Νέα δημοπρασία αυτοκινήτων για κυκλοφορία από 300 ευρώ θα δημοπρατήσει στις 4 Οκτωβρίου η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) στις εγκαταστάσεις του στη Μαγουλέζα αλλά και της Πάτρας.

Ειδικότερα η δημοπρασία της Πέμπτης στις 4 Οκτωβρίου περιλαμβάνει 60 αυτοκίνητα και 41 δίκυκλα μεταξύ των οποίων υπάρχουν κάποιες πραγματικές ευκαιρίες.
Τα φθηνότερα αυτοκίνητο της δημοπρασίας έχουν τιμή εκκίνησης τα 350 ευρώ και αφορούν ένα Seat Cordoba, ένα Seat Ibiza και ένα Citroen Jumpy πετρέλαιο.
Στη συνέχεια διακρίναμε μια BMW X5 μοντέλο του 2002 η οποία φέρει και ηλιοροφή και εκποιείται με τιμή εκκίνησης τις 4.500 ευρώ.

Ένα επίσης αξιόλογο αυτοκίνητο από τη λίστα της δημοπρασίας αφορά σε ένα Audi Q7 diesel μοντέλο του 2008 με τιμή εκκίνησης τις 18.000 ευρώ.

Μια Mercedes-Benz S320 εκποιείται με τιμή εκκίνησης τα 1.750 ευρώ! Επίσης μια Mercedes ML320 δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης τις 3.800 ευρώ.

«Τσιμπιμένη» θεωρείται η τιμή εκκίνησης των 10.000 ευρώ ενός Citroen C4 diesel μοντέλο του 2014…Επίσης σε υψηλά επίπεδα κυμαίνονται και οι τιμές κάποιων super cars. Ειδικότερα ένα Audi TT μοντέλο του 2015 εκποιείται με τιμή εκκίνησης τις 35.000 ευρώ!

Μία BMW M5 μοντέλο του 2005 με τιμή εκκίνησης τις 23.000 ευρώ!
Μία Porsche Cayenne μοντέλο του 2008 με τιμή εκκίνησης τις 20.000 ευρώ!
Επίσης μια Mercedes-Benz E220 CDI μοντέλο του 2009 δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης τις 17.000 ευρώ.

Τα παραπάνω αυτοκίνητα μπορεί κανείς να τα βρει σε εμπορίες αυτοκινήτων στην Ελλάδα σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις τιμές εκκίνησης που τα εκποιεί ο πρώην ΟΔΔΥ…

Ωστόσο η έλλειψη χρηματοδότησης από τις τράπεζες έχει οδηγήσει πάρα πολλούς καταναλωτές και πάλι στις δημοπρασίες του πρώην ΟΔΔΥ καθώς τα αυτοκίνητα εξοφλούνται σε δόσεις ενώ αν κάποιος τα προμηθευτεί με μετρητά υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις.

Παλαιότερα, οι συμμετέχοντες σε κάθε δημοπρασία δεν ήταν περισσότεροι από 100. Σήμερα, με την κρίση μπορεί να φθάσει και τους 1000.Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τα δίτροχα, που αποτελούν ευκαιρία για τα χαμηλά βαλάντια, επισημαίνουν στελέχη από τον πρώην ΟΔΔΥ.

Δημοπρασία στην Πάτρα στις 3 Οκτωβρίου

Δημοπρασία 45 αυτοκινήτων, 3 φορτηγών και 4 δικύκλων θα πραγματοποιήσει και ο αντίστοιχος φορέας στην Πάτρα στις 3 Οκτωβρίου.

Οι τιμές εκκίνησης στα αυτοκίνητα ανέρχονται από 330 ευρώ και φθάνουν έως και τις 14.000 ευρώ.

Τα φθηνότερα αυτοκίνητα της δημοπρασίας στην Πάτρα είναι ένα Fiat και ένα Nissan ενώ το ακριβότερο είναι ένα Lexus.

Οι τρόποι αποπληρωμής και οι εκπτώσεις

Για να συμμετέχει κανείς στις δημοπρασίες του πρώην ΟΔΔΥ θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 300 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 100 ευρώ για τα δίκυκλα τα οποία σε περίπτωση που ανακηρυχθεί πλειοδότης αφαιρούνται από το τίμημα απόκτησης του οχήματος. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει κάποιος να αποκτήσει κάποιο όχημα τα χρήματα επιστρέφονται.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν ΦΠΑ 24%. Σε περίπτωση εξοφλήσεως του τιμήματος τοις μετρητοίς ο αγοραστής έχει δικαίωμα έκπτωσης 30% στην τιμή κατακύρωσης.

Ο πλειοδότης καταβάλει το 20% και το υπόλοιπο ποσό (το 80%) δύναται να το διακανονίσει ως εξής:

Α) Με εφάπαξ καταβολή του τιμήματος. Στην περίπτωση αυτή δικαιούται έκπτωσης ανάλογης με το ποσό που καταβάλλεται η οποία ανέρχεται σε ποσοστό:
αα) 10% για καταβαλλόμενο ποσό έως 3.000 €.
αβ) 15% για καταβαλλόμενο ποσό από 3.001€ έως 10.000 €.
αγ) 20% για καταβαλλόμενο ποσό από 10.001 € και άνω.
Β) Με εγγυητική επιστολή χωρίς έκπτωση σε ισόπο- σες τριμηνιαίες άτοκες δόσεις, ο αριθμός των οποίων καθορίζεται ως εξής:
βα) δύο δόσεις για ποσά έως 3.000€.
ββ) τέσσερις δόσεις για ποσά από 3.001€ έως 10.000€.
βγ) έξι δόσεις για ποσά από 10.001 € έως 18.000€.
βδ) οκτώ δόσεις για ποσά από 18.001€ και άνω.
Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί μέσα σε 3 μήνες από την επόμενη της ημερομηνίας κατακύρωσης του υλικού, πλωτού και εναερίου μέσου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΔΔΥ οι αγοραστές οφείλουν να ερευνούν και από μόνοι τους την ακρίβεια των στοιχείων, με τεχνικούς της επιλογής τους. Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής του και περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους ακόμα και τρεις ημέρες πριν από τη δημοπρασία.

Τα φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες πώλησης οχημάτων μόνο αυτοπροσώπως.Κατ΄ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εφόσον αυτός είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δεύτερου βαθμού, προσκομίζοντας Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από Δημόσια Αρχή.
Στους στόχους του ΟΔΔΥ πάντως είναι και η συνεργασία με βαλκανικές χώρες. Συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού τα οποία δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, να πωλούνται στις βαλκανικές χώρες.Για αυτό τον λόγο έχουν αρχίσει και οι πρώτες επαφές με γειτονικές χώρες ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον.

Πηγή: newsauto.gr

Άμεσα θα δημοπρατηθεί το αναψυκτήριο

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 24/05/2018

 

Υποσχέσεις ότι θα δημοπρατηθεί το αναψυκτήριο απέναντι από τον Κήπο των Ηρώων, μετά από πολύ καιρό που παρέμεινε κλειστό, δόθηκαν από το δήμαρχο.

Σύμφωνα με την δημοτική αρχή, ο δήμος πήρε την εγγυητική από τον επιχειρηματία και δεν κρίνεται ζημιωμένος. Μέχρι πρότινος, όπως ισχυρίζεται ο Νίκος Καραπάνος, ο επιχειρηματίας δεν παρέδιδε το μίσθιο, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης. Ωστόσο τώρα έχει απεμπλακεί  και η διαδικασία θα συνεχιστεί. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη καθώς είναι αναγκαία η λειτουργία του σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 24/05 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία