Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης Αγρινίου δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη εποχιακών εργατών για το συσκευαστήριο ακτινιδίων στη Γουριά Μεσολογγίου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθημερινά από 10.00 πμ έως 13.00 μ.μ. στα γραφεία του συνεταιρισμού στη Νεάπολη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν απαραιτήτως τα παρακάτω δικαιολογητικά:

-Δελτίο Ταυτότητας

-Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ

-Βιβλιάριο ΟΓΑ (Ασφαλιστική ενημερότητα)

-ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου)

-ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2641.0.39492

Πηγή: e-ea.gr

Για μια ακόμα χρονιά γιορτάστηκε με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι του Αη - Γιαννιού στη Γουριά που γίνεται κάθε καλοκαίρι.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου ο οποίος παρακολούθησε τους έφιππους άνδρες που προσέφεραν όμορφο θέαμα κάνοντας βόλτα με τα άλογά τους στους δρόμους του χωριού καθώς και τους αρματωμένους που παρήλασαν.

Η «ΑΙΧΜΗ» εύχεται και του χρόνου με υγεία σε όλους.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Γουριάς  Μάστρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκαέξι ναρκωτικά δισκία.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Γουριά Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 31 και 26 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

 

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Λόγω σοβαρής βλάβης στο Αντλιοστάσιο που υδροδοτεί τις ΤΚ Πενταλόφου και Γουριάς έχει διακοπεί η υδροδότηση.

Καταβάλλεται προσπάθεια από συνεργείο της ΔΕΥΑΜ για την γρηγορότερη αποκατάστασή της βλάβης, η οποία είναι μεγάλη. Παρακαλούμε για την υπομονή σας.

Μεσολόγγι 1-11-2018
Από τη Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Γ. Παπαδόπουλου γίνεται γνωστό ότι βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών η νέα παιδική χαρά στην τοπική κοινότητα Γουριάς.

 Ο χώρος αναψυχής των παιδιών που ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα έρχεται να καλύψει ένα έλλειμμα πολλών ετών για την κοινότητα, για το οποίο ο Αντιδήμαρχος Γ. Παπαδόπουλος αναφέρει: «Ολοκληρώσαμε άμεσα ένα ακόμη έργο που αφορά την περιοχή των Οινιαδών και ειδικά την τοπική κοινότητα της Γουριάς. Παραδώσαμε ένα χώρο ασφαλή για τα παιδιά μας και συνεχίζουμε με παρεμβάσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Ίσως είναι πλέον εύγλωττη απάντηση σε μη ωφέλιμες αντιπολιτευτικές κριτικές που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε στον τόπο και τους πολίτες. Συνεχίζουμε με έργο και δυναμική παρουσία».

Σελίδα 1 από 8

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία