Αγγελίες    Επικοινωνία

Δήμος προς Περιφέρεια: Βελτιώστε την διαδρομή του "Αχελώος Run”

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με δεύτερο έγγραφό του ημερομηνίας 3/5/2018 ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Οινιαδών Γ. Παπαδόπουλος ζητά από την καθ’ ύλην αρμόδια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την αποκατάσταση της οδοποιϊας στο τμήμα όπου θα διελθεί ο αγώνας δρόμου Αχελώος Run”.

Ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει ότι είχε προηγηθεί και άλλο έγγραφο, στις 18/1/2018 με το οποίο η Περιφέρεια παροτρυνόταν να προβεί σε ευρείες βελτιώσεις και αποκαταστάσεις οδικών τμημάτων εντός της περιοχής των Οινιαδών. Σε ερώτηση της ΑΙΧΜΗΣ προς τον κ. Παπαδόπουλο γιατί πέρυσι είχε προβεί ο δήμος σε βελτιώσεις κ.λπ. ενόψει του Αγώνα Δρόμου, μας απάντησε ότι πέρυσι ο δήμος είχε στην διάθεσή του εργαζομένους με οκτάμηνο, κάτι που δεν υπάρχει φέτος.

Αναλυτικά στο έγγραφο που έλαβε η Περιφέρεια αναφέρεται:

Ύστερα από ανωτέρω σχετικό έγγραφο μας και ενόψει του 2ου αγώνα δρόμου του συλλόγου «ΑΧΕΛΩΟΣ RUN», που θα πραγματοποιηθεί στις 19/5/2018 στη Δημοτική Ενότητα Οινιαδών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, σας επισημάνουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί η οδοποιΐα, η οποία δεν έγινε από την Υπηρεσία σας, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων αλλά και των δρομέων που θα τρέξουν στον αγώνα, από τις λακκούβες που υπάρχουν.

Επιπλέον, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς σας, σχεδόν σε όλους τους δρόμους δεξιά και αριστερά αυτών υπάρχουν χόρτα, καλάμια και βάτα, τα οποία είναι ξερά, και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι οι κολώνες φωτισμού που βρίσκονται στην γέφυρα Γουριάς, και στις περιμετρικές οδούς όλων των χωριών της Δ.Ε. Οινιαδών δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Επιπλέον, το οδόστρωμα της Γέφυρας που συνδέει το Νεοχώρι με την Κατοχή είναι κατεστραμμένο και θέλει την άμεση παρέμβασής σας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας, άμεσες ενέργειες, λόγω αρμοδιότητας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΟΙΝΙΑΔΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία