Αγγελίες    Επικοινωνία

Τρίτη θέση σε διαγωνισμό κομμωτικής για την Νιοχωρίτισσα Θένια Τσικνιά
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επιλογή ζωής για το επαγγελματικό της μέλλον

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δηλώνει χαρούμενη για τη διάκρισή της

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 08/03/2018

 

Το τρίτο βραβείο κομμωτικής κέρδισε η Νιοχωρίτισσα Θένια Τσικνιά, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό και All Star Barber Trophy 2018 που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων και Κομμωτών Ελλάδας.

Η Θένια Τσικνιά διαγωνίστηκε στην κατηγορία junior βραδινό χτένισμα σε κούκλα και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση ανάμεσα σε πολλούς άλλους διαγωνιζόμενους. Η αγάπη της για την κομμωτική είναι εκείνη που της χάρισε αυτή τη διάκριση για την οποία είναι πολύ χαρούμενη, όπως δηλώνει η ίδια μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ. Είναι σπουδάστρια του ΙΕΚ Μεσολογγίου, ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της και στο ΤΕΕ Κομμωτικής. Η τέχνη της κομμωτικής της άρεσε από πολύ μικρή και αποτέλεσε επιλογή ζωής για το επαγγελματικό της μέλλον. Μετά τη βράβευσή της θέλησε να ευχαριστήσει τις καθηγήτριές της και την προπονήτριά της που της έδωσαν αρκετά "όπλα" για να μπορεί να προχωρήσει στον τομέα που επέλεξε.

«Ήταν η πρώτη φορά που έλαβα μέρος σε διαγωνισμό, από τον οποίο έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και βέβαια η διάκριση μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να εξελίσσομαι και να δημιουργώ», καταλήγει.

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία