Αγγελίες    Επικοινωνία

«Φως στο Τούνελ»: Ζητούν απαντήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ανάστατοι είναι οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη μετά την διαπίστωση πως ο προσωπικός της λογαριασμός στην εφαρμογή Viber, ενεργοποιήθηκε αρκετές μέρες μετά το θάνατο της.

Το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η έρευνα στην συγκεκριμένη εφαρμογή, περιλαμβανόταν στο ίδιο αίτημα που είχαν κάνει οι αρμόδιες Αρχές για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της άτυχης μητέρας. Στην περίπτωση που κάποιος τρίτος  επιχειρούσε να μπει στην εφαρμογή θα γινόταν αντιληπτός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διασαφηνιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί με την εφαρμογή. Οι συγγενείς θεωρούν πως κάποιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο της Λαγούδη και μέσω του δικηγόρου τους Βασίλη Ταουξή, θα απευθυνθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να μη ζητήσουν τη συνδρομή των εθελοντών του Ο.Φ.Κ.Α.Θ, που με ειδικό εξοπλισμό θα έψαχναν για το κινητό στη λίμνη της Τριχωνίδας.

Αναμένονται τα  αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Δείτε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.

Πηγή: anikolouli.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία