Αγγελίες    Επικοινωνία

Μάρτυρες εξετάζει η αστυνομία για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία σε ό,τι αφορά στο θάνατο της 44χρονης γυναίκας από την Κατοχή, με τη δέουσα προσοχή και λεπτότητα, όπως υπογραμμίζει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημ. Παπαευθυμίου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Α.Δ. Ακαρνανίας, επειδή το σημείο που βρέθηκε η γυναίκα είναι στην περιοχή ευθύνης της. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, βάσει των ευρημάτων του ιατροδικαστή στον τόπο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα. Ο ιατροδικαστής εξέτασε λεπτομερώς την σορό που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο, από φωτιά που προκλήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, η οποία όμως δεν επεκτάθηκε, προκαλώντας μόνο κάποιες μικρές ζημιές στο κάθισμα. Επίσης βρέθηκε και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης στο σώμα της, ούτε εξωτερικές κακώσεις, ενώ και τα ρούχα της ήταν στη θέση τους. Η αστυνομία καλεί γνωστούς και φίλους προς εξέταση, μεταξύ των οποίων και έναν γιατρό από το Μεσολόγγι, προκειμένου, αφενός να διαπιστώσει τι οδήγησε τη γυναίκα σε αυτό το ερημικό σημείο και αφετέρου να επιβεβαιώσει ή να αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, μετά βέβαια και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, που θα δείξουν αν υπήρχε κάποιο κρυφό χτύπημα. Οι συγγενείς εξέφρασαν την επιθυμία να ορίσουν τεχνικό σύμβουλο ώστε να μην έχουν καμία αμφιβολία για τα αίτια θανάτου.

Εκείνο πάντως που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι ότι η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της στη μία περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου, αναστατωμένη και μάλιστα κάποιοι μάρτυρες που την είδαν να φεύγει εξέφρασαν την έκπληξή τους για τον τρόπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο που έδειχνε ότι δεν βρισκόταν σε ήρεμη κατάσταση εκείνη την ώρα.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία