Αγγελίες    Επικοινωνία

Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κατοχής

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κατοχής, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και τοπικών παραγόντων. Η Διευθύντρια του σχολείου και ο Σύλλογος καθηγητών, καλωσορίσαμε τους μαθητές, αφού όλοι μαζί θα ακολουθήσουμε κοινή πορεία για την σχολική χρονιά που ξεκινά.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κατοχής έχουν την δυνατότητα εκτός από το απολυτήριο, να πάρουν και πτυχίο σε μία από τις ειδικότητες του σχολείου. Η μεταστέγαση του σχολείου στον νέο χώρο, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και πλεονέκτημα για την περιοχή. Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν πρακτικές δεξιότητες στα Εργαστήρια Νοσηλευτικής, Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας, με την βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού, τα οποία εργαστήρια, συνεχώς εξελίσσονται και αναβαθμίζονται. Η πρακτική άσκηση και η χειροπιαστή επαφή με το αντικείμενο της κάθε ειδικότητας αποτελεί για μας, σημαντικό και απαραίτητο στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.  

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές μας, δημιουργική και ομαλή σχολική χρονιά με πρωταγωνιστή: "την μάθηση".

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία