Αγγελίες    Επικοινωνία

Κέρδισε τις εντυπώσεις η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μία από τις δημοφιλέστερες τραγωδίες του Ευριπίδη, την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν οι θεατές στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών, το βράδυ του Σαββάτου.

Υιοθετώντας το αρχέτυπο των τριών υποκριτών, ο Αιμίλιος Χειλάκης γίνεται Αγαμέμνονας και Αχιλλέας, η Αθηνά Μαξίμου γίνεται Κλυταιμνήστρα και Μενέλαος και η Λένα Παπαληγούρα Ιφιγένεια και Πρεσβύτης. Μαζί τους ένας 9μελής γυναικείος χορός που με ζωντανή μουσική αφηγούνταν την τραγική ιστορία της Ιφιγένειας.

Η στεντόρεια φωνή του Αιμίλιου Χειλάκη, η σπαρακτική κραυγή της Αθηνάς Μαξίμου και οι συγκλονιστικοί λιγμοί της Λένας Παπαληγούρα ήταν λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά της παράστασης που την κατέστησαν καθηλωτική.

Τέλος, οι θεατές εκστασιασμένοι καταχειροκρότησαν τους ταλαντούχους ηθοποιούς ενώ πρέπει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της παράστασης δεν ακούστηκε κινητό και δεν σηκώθηκε κανείς από τη θέση του, δείχνοντας έτσι τον δέοντα σεβασμό.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία