Αγγελίες    Επικοινωνία

Λαμπερή πρεμιέρα με Φραγκούλη και ορχήστρα ΣΑΩ
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Κορυφαίες ερμηνείες στο αρχαίο θέατρο / Εντυπωσιακοί φωτισμοί και θερμά χειροκροτήματα από τον κόσμo

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με την σφραγίδα του κορυφαίου ερμηνευτή Μάριου Φραγκούλη απόλαυσαν περίπου χίλιοι θεατές στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών.

Η πρεμιέρα του φετινού Φεστιβάλ αποφασίστηκε να γίνει με μια άκρως κολακευτική παρουσία, όπως είναι αυτή του Μάριου Φραγκούλη, πλαισιωμένη μάλιστα από δύο μεγάλα ταλέντα των οποίων πρέπει να κρατήσετε τα ονόματα: Δήμητρα Σεμελίδου και Θοδωρής Βουτσικάκης. Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε με αριστοτεχνικό τρόπο η Νιοχωρίτικη ορχήστρα «ΣΑΩ» υπό τις οδηγίες του Σπύρου Χολέβα.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου με τον οποίο κήρυξε την έναρξη και προσκάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις ποιοτικές εκδηλώσεις. Ακολούθησε η πρόεδρος του συλλόγου «Δράση» Νεοχωρίου Σπ. Κουφού που αναφέρθηκε στην μαντολινάτα και την παρουσία της, αλλά και την σπουδαία οικονομική στήριξη που τυγχάνει από τον Νιοχωρίτη, Γιάννη Κουρκουμέλη.

Η συνέχεια ανήκε στους ερμηνευτές και την ορχήστρα. Επί δίωρο τόσο ο Μ. Φραγκούλης όσοι και οι Θ. Βουτσικάκης – Δ. Σεμελίδου ευχαρίστησαν τον κόσμο με τις κορυφαίες ερμηνείες τους και τις εξαιρετικές φωνές. Τραγούδια των Μάνου Χατζηδάκη και Μίκη Θεοδωράκη, ιταλικές καντσονέτες κ.λπ. ήχησαν μοναδικά μέσα στο αρχαίο θέατρο κάνοντας τον κόσμο να χειροκροτά ξανά και ξανά και να σιγοτραγουδά.

Στα εντυπωσιακά της συναυλίας να αναφερθεί και ο φωτισμός, που ήταν υποδειγματικός, αναδείκνυε τον χώρο και προκαλούσε όμορφα αισθήματα σε συνδυασμό με την ακουστική αρτιότητα.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν πολλά μέλη της δημοτικής αρχής, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Μπαλαμπάνης, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Δαουτίδης, εκπρόσωποι των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών και πολλοί άλλοι. Αρκετές ήταν όμως και οι απουσίες όπως περιφερειακών συμβούλων και αντιπεριφερειαρχών, δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, βουλευτών και πολιτευτών κ.λπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω συναυλία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την στήριξη του επιχειρηματία Γιάννη Κουρκουμέλη, ανθρώπου που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην περιοχή ξοδεύοντας δικούς του πόρους επανειλημμένα.

 

 

Φωτογραφίες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία