Αγγελίες    Επικοινωνία

Τεράστια λακκούβα στο δρόμο του Λούρου περιμένει τα... θύματά της!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μια τεράστια και άκρως επικίνδυνη λακκούβα περιμένει τους οδηγούς στο δρόμο προς την παραλία του Λούρου.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά ήταν τα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές πέφτοντας μέσα σε αυτή, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στην άκρη του δρόμου, και  οι επιβάτες να μην καταφέρνουν να φθάσουν στην παραλία για το μπάνιο τους.

Σήμερα μάλιστα μια παρέα από το Αγρίνιο, η οποία επέλεξε το Λούρο και όχι την Λευκάδα που πλέον είναι πιο κοντά, για να απολαύσει το μπάνιο της, έμεινε στη μέση του δρόμου όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη λακκούβα και έπαθε σοβαρή ζημιά στη ζάντα. Έτσι το μπάνιο, που οι επιβάτες δεν κατάφεραν τελικά να κάνουν, θα τους κοστίσει πάνω από 150 ευρώ για την επισκευή του αυτοκινήτου.

Το χειρότερο βέβαια δεν είναι αυτό, αλλά το τι θα συμβεί αν μέσα σε αυτή τη λακκούβα πέσει ένα δίκυκλο! Το αποτέλεσμα μπορεί να στοιχίσει ακόμα και τη ζωή του δικυκλιστή. Η επικινδυνότητα του σημείου είναι δεδομένη, καθώς οι οδηγοί των αυτοκινήτων που αντιλαμβάνονται τη λακκούβα, αναγκάζονται να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να την αποφύγουν.

Με δεδομένο ότι το καλοκαίρι μόλις άρχισε και ο κόσμος που θα επιλέξει το Λούρο για τα μπάνια του, σίγουρα θα είναι και φέτος χιλιάδες, είναι ανάγκη οι αρμόδιοι της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο οδικό τμήμα να φροντίσουν άμεσα για την αποκατάστασή γενικότερα του κομματιού που χρήζει παρεμβάσεων πριν θρηνήσουμε θύματα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία