Αγγελίες    Επικοινωνία

Καλοκαιρινή γιορτή για τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου αποχαιρέτησαν το σχολικό έτος 2016-2017 και την Στ΄ τάξη στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους.

Πλήθος κόσμου ήρθε να παρακολουθήσει την καλοκαιρινή γιορτή. Οι δασκάλες, μέσα από θεατρικά όμορφα γραμμένα ή διασκευασμένα από τις ίδιες, με δόσεις χιούμορ και πραγματικότητας, χορούς είτε σύγχρονους είτε παραδοσιακούς, μας παρουσίασαν ορισμένα επαγγέλματα, την μαγεία τους, τις δυσκολίες τους παράλληλα όμως τα όνειρα και τις επιθυμίες των παιδιών. Στο δεύτερο μέρος της γιορτής ακολούθησε ο αποχαιρετισμός της ΣΤ΄ τάξης. Η συγκίνηση μαθητών, γονέων και δασκάλων ήταν φανερά μεγάλη.

Τα παιδιά αποχαιρέτησαν τους εκπαιδευτικούς με ένα τραγούδι το οποίο εμπνεύστηκαν τα ίδια μέσα από την καθημερινότητα του σχολείου. Από την άλλη, οι δασκάλες τους τους αποχαιρέτησαν με την προβολή ενός βίντεο όπου παρακολούθησαν την πορεία τους από το νηπιαγωγείο μέχρι την τελευταία τάξη του δημοτικού. Χρόνια ξέγνοιαστα, χαρές και λύπες, αγωνία και άγχος, εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Με το πέρας της γιορτής ακολούθησε μπουφές που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Προσέφεραν διάφορα εδέσματα καθώς και σουβλάκια τα οποία ανέλαβε να ψήσει ο κύριος Γαλάνης Βασίλης κατά την ώρα της γιορτής. Ευχαριστούμε τα κρεοπωλεία Περγάνου και Δαμιανού για την βοήθειά τους.

2ο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία