Αγγελίες    Επικοινωνία

Μεσολόγγι. Ζημιές σε αυτοκίνητο και σε βεράντα από πτώση δέντρων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δυο πεσμένα δέντρα ήταν το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα της έντονης καταιγίδας που πέρασε πριν από λίγα λεπτά από την περιοχή του Μεσολογγίου.

Το ένα βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης στο λιμάνι και το δεύτερο σε δρόμο κοντά στο σημείο που γίνονται τα έργα της οδού Κύπρου.

Και στις δυο περιπτώσεις επιλήφθηκε η Πυροσβεστική απομακρύνοντας τα δέντρα, αφού πρώτα τα έκοψε. Στην περίπτωση του λιμανιού το δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που υπέστη ζημιές.

Στη δεύτερη περίπτωση έπεσε πάνω σε βεράντα και απαιτείται η παρέμβαση γερανού για να μην γίνουν περισσότερες ζημιές σε σπίτια. Μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό οι περίοικοι όπως υπογράμμισαν οι ίδιοι είχαν απευθυνθεί στους αρμοδίους, δήμο και δασαρχείο, για την κοπή του δέντρου καθώς φαινόταν επικίνδυνο, αλλά τους πρόλαβε η κακοκαιρία, παρόλο που το δασαρχείο είχε προγραμματίσει αυτοψία.

Στα σημεία βρέθηκε και ο ΔΕΔΔΗΕ για να κόψει το ρεύμα αφού τα κλαδιά των δέντρων έπεσαν και πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία