Αγγελίες    Επικοινωνία

Κατέρρευσε... η "σύνδεση"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Παρασύρθηκε από τον αέρα το εκδοτήριο εισιτηρίων για την ακτοπλοϊκή γραμμή Μεσολογγίου – Ιονίων Νήσων που βρισκόταν στο λιμάνι της πόλης από το καλοκαίρι, που περιμέναμε ότι θα έρθει και το πλοίο.

Με την πρόσφατη κακοκαιρία και τους δυνατούς ανέμους το κιόσκι παρασύρθηκε και τούμπαρε. Όλοι ελπίζουν πάντως αυτό να μην είναι σημαδιακό και δεν έρθει ποτέ το καράβι στο Μεσολόγγι.  Διότι ως γνωστόν αυτή η πόλη δεν μπορεί να αντιπαλέψει τα  μεγάλα συμφέροντα, όπως αναφέρει και πολίτης του Μεσολογγίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb θέλοντας μάλιστα να ενημερώσει και τους φίλους του εκτός Μεσολογγίου, που δεν γνωρίζουν τα τοπικά, ότι το κιόσκι τοποθετήθηκε χωρίς να υπάρχει ακτοπλοϊκή γραμμή. Όσο για τους Μεσολογγίτες διαδικτυακούς του φίλους λέει ότι βλέποντας την φωτογραφία του αναποδογυρισμένου εκδοτηρίου μάλλον θα την δουν με χιούμορ.

Κάποιοι μάλιστα, με μια κάπως πιο ελαφριά διάθεση, έλεγαν ότι ευτυχώς που δεν ήρθε το πλοίο γιατί τώρα μπορεί μέσα στο κιόσκι να βρίσκονταν άνθρωποι που θα έκοβαν εισιτήρια και να είχαμε χειρότερα.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία