Αγγελίες    Επικοινωνία

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Πάνος Παπαδόπουλος
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η νέα κυβέρνηση αναγνώρισε την επιτυχημένη παρουσία του

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εκτός πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέο διοικητή έμεινε το νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά την ανάγνωση του σχετικού ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε χτες.

Το υπουργείο Υγείας προτίθεται να αντικαταστήσει αρκετούς διοικητές στους οποίους δεν περιλαμβάνονται τα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου. Ειδικά για το νοσοκομείο της πρωτεύουσας του νομού ο επί δυόμισι χρόνια διοικητής Πάνος Παπαδόπουλος παραμένει στην θέση του μέχρι την λήξη της θητείας του, τον Απρίλιο του 2020. Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο ότι προς τιμήν της η νέα κυβέρνηση αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που κατεβλήθη τα τελευταία χρόνια η οποία σηματοδότησε την ραγδαία βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος, μόνιμος κάτοικος του Μεσολογγίου εδώ και πολλά χρόνια, έβαλε τα δυνατά του και το νοσοκομείο στάθηκε στα πόδια του μετά από πολλά χρόνια αποτυχημένων διοικήσεων. Για ένα εξάμηνο ακόμη παραμένει στην θέση του και ευχής έργον είναι η κυβέρνηση να βοηθήσει για να βελτιωθούν και άλλο οι υπηρεσίες σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που εξυπηρετεί περίπου 80.000 κόσμου.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία