Αγγελίες    Επικοινωνία

Γυναίκα Ρομά βούτηξε το πορτοφόλι ηλικιωμένου στην λαϊκή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τον πολύ κόσμο φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε μια γυναίκα Ρομά σήμερα το πρωί στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και άρπαξε από ηλικιωμένο το πορτοφόλι που είχε στην τσέπη του.

Ο 82χρονος άνδρας, που αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, είχε κάνει τα ψώνια του στην λαϊκή και κρατούσε σακούλες και στα δυο χέρια του. Έτσι η Ρομά βρήκε την ευκαιρία να πάρει το πορτοφόλι, χωρίς να συναντήσει αντίσταση. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙΑΣ  και με την βοήθεια του ηλικιωμένου που είχε συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της δράστιδας αυτή εντοπίστηκε και συνελήφθη. Πάνω της βρέθηκε μέρος των χρημάτων, αφού τα υπόλοιπα είχε προλάβει να τα ξοδέψει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κόρη του θύματος έγραψε: «Θύμα κλοπής από γυναίκα Ρομά έπεσε σήμερα το πρωί ο πατέρας μου στη λαϊκή Μεσολογγίου, με μεγάλο θράσος τον πλησίασε και του πήρε μέσα από την τσέπη τα χρήματα την ώρα που αυτός κρατούσε και με τα δυο του χέρια ψώνια που είχε κάνει... Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των παιδιών της Αστυνομίας Μεσολογγίου η "Κυρία" εντοπίστηκε αφού βέβαια είχε φάει σχεδόν τα μισά χρήματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε έναν άνθρωπο 82 ετών και με σοβαρό χρόνιο νόσημα...

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία