Αγγελίες    Επικοινωνία

Ομάδα Λύρου: Ποιοι αναλαμβάνουν τις θέσεις ευθύνης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Έτοιμοι να αναλάβουν καθήκοντα από αύριο είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου και οι επικεφαλής νομικών προσώπων κ.λπ. και το μόνο που απομένει είναι και η τυπική υπογραφή της απόφασης από το νέο δήμαρχο, Κώστα Λύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ και του aixmi-news.gr, η πεντάδα των αντιδημάρχων θα αποτελείται από τους Αντώνη Αλετρά, Σπύρο Βασιλείου, Σπύρο Διαμαντόπουλου, Περσεφόνη Μελαχρή και Νίκο Καραπάνο. Ο πρώην δήμαρχος Οινιαδών θα έχει στην ευθύνη του την χωρική ενότητα Οινιαδών, αλλά και τον πρωτογενή τομέα ενώ θα είναι και αναπληρωτής δημάρχου. Ο Σπύρος Βασιλείου παίρνει την θέση του Σπύρου Καρβέλη και θα είναι ο νέος «τσάρος» των Οικονομικών σε συνδυασμό βέβαια με τον τμήμα διοικητικού. Εκτός αυτών όμως θα έχει και την χωρική ενότητα Αιτωλικού με τον Χρήστο Μασαούτη να τον συνεπικουρεί ως εντεταλμένος σύμβουλος.

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος θα επανέλθει στο γνώριμο, γι’ αυτόν, κομμάτι του τεχνικού τομέα ενώ στην μάχη της καθημερινότητας ρίχνεται πρωτίστως η Φόνη Μελαχρή. Η τελευταία θα έχει αρμοδιότητες την καθαριότητα, το πράσινο και την ανακύκλωση ενώ ένα άλλο κομμάτι «σπάει» και πηγαίνει στο Νίκο Καραπάνο που αναλαμβάνει την Πρόνοια, τα ΚΕΠ, τα αδέσποτα κ.λπ.

Για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί ο πρώτος σε ψήφους, ιατρός Γιάννης Τσώλος και στο Πνευματικό Κέντρο θα τοποθετηθεί η δικηγόρος Παρασκευή Πετρονικολού. Στην Κοινωφελή πρόεδρος θα αναλάβει ο Γιώργος Σωτηρακόπουλος από το Αιτωλικό και στον ΧΥΤΑ ο Γιώργος Παλιούρας. Στην ΔΕΥΑΜ μπαίνει ο Γιώργος Λαγούδης και, τέλος, το λιμενικό ταμείο θα το… πιλοτάρει ο ίδιος ο δήμαρχος. Ρόλος θα υπάρχει και για την Αναπτυξιακή Επιχείρηση του δήμου που προορίζεται να ενεργοποιηθεί και να την αναλάβει ο Δημήτρης Ράπτης.

Στις άλλες θέσεις η Μέμη Γούργαρη θα τοποθετηθεί υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Σχολικών Επιτροπών.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία