Αγγελίες    Επικοινωνία

Σπ. Κέκελος: Κύριοι μην πετροβολάτε το νοσοκομείο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο μεγαλύτερος εχθρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου ήταν και εξακολουθεί να είναι μια κατηγορία πολιτών της πόλης που νομίζουν ότι δεν το χρειάζονται, γιατί διαθέτουν τους πόρους ή τα μέσα να λύσουν τα προβλήματα υγείας τους κάπου αλλού.

Πολύ εύκολα και ανεύθυνα συκοφαντούν την συνολική πρόσφορα του εκ του γεγονότος ότι δεν ικανοποιήθηκαν άμεσα σε ήσσονος βαρύτητας προβλήματα, συνήθως πρωτοβάθμιας φροντίδας. Σε αυτούς προστίθενται οι κατά καιρούς αδίστακτοι καιροσκόποι πολιτικάντηδες που αντί να το στηρίξουν με στοχευμενες και δυναμικές παρεμβάσεις στις αρμόδιες θεσμικές δομές, όπως κατά καιρούς υπόσχονται, το χρησιμοποιούν απερίσκεπτα και ελεεινά σαν μέσο φτηνής και ανήθικης πολιτικής τακτικής. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να κλονίζουν την εμπιστοσύνη των μη προνομιούχων συμπολιτών μας, οι οποίοι πανικόβλητοι αναζητούν λύσεις που μπορούν να έχουν κάλλιστα, αποτελεσματικά και με αξιοπρέπεια στο νοσοκομείο της πόλης μας, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, με τα γνωστά κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, χάρις στις προσπάθειες των εργαζομένων και της παρούσας διοίκησης, την συνεχή και στοχευμένη κάλυψη των κενών στελέχωσης που δημιουργήθηκαν στην περίοδο της κρίσης, καταφέρνει να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις ανάγκες για προγραμματισμένες και έκτακτες ανάγκες θεραπειών σε χρόνιες και έκτακτες παθήσεις που χρίζουν χειρουργικής αντιμετώπισης, στις 4 βασικές χειρουργικές ειδικότητες (γενική χειρουργική, ορθοπεδική, μαιευτική, ΩΡΛ, ουρολογική), πράγμα που αποδέχεται και εμπιστεύεται σχεδόν στο σύνολο της η περιοχή της Ναυπάκτου. Αναφέρω ενδεικτικά τις χειρουργικές θεραπείες λόγω του υψηλού βαθμού οργάνωσης και ετοιμότητας που πρέπει να διαθέτει το νοσοκομείο για την ασφαλή πραγματοποίησή τους. Οι παθολογικές μας ειδικότητες υπήρξαν πάντα παρούσες με υψηλής επιστημονικής ποιότητας υπηρεσίες, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις και αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας. Τα τελευταία τρία χρόνια βιώνουμε από την παρούσα διοίκηση πρωτοφανή εργασιακή ειρήνη και στήριξη που την εισπράττουν οι ασθενείς μας. Ας ειπωθεί για μια ακόμα φορά ότι μόνο οι ανάλγητοι και αδιάφοροι στην επίλυση των προβλημάτων υγείας του δημότη της Ι.Π πόλης του Μεσολογγίου κάνουν ανοιχτή δυσφήμηση της αξιόλογης προσπάθειας των εργαζομένων και της παρούσας διοίκησης. Ζητάμε από  τους υποψηφίους δημάρχους της πόλης περισσότερο έμπρακτο ενδιαφέρον γι' αυτή την ΠΡΟΙΚΑ κυρίως των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας. ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΣΑΣ για ευτελείς σκοπούς. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Σπύρος Κέκελος
Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας
Νοσοκομείου  Μεσολογγίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία