Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Σύλλογος προστασίας ζώων για τη δηλητηρίαση αδέσποτων

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στις 3/5/2019 έξι αδέσποτα που βρίσκονταν στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και φροντίζονταν από φοιτητές του Ιδρύματος έβρεθησαν νεκρά από τους φύλακες.

Η γνωμάτευση του κ.Αλέξανδρου Παπανικολάου είναι δηλητηρίαση από φόλα. Τα υπόλοιπα που γλύτωσαν 4 τον αριθμό προσπαθήσαμε να τα πιάσουμε και να μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο. Από αυτά καταφέραμε να πιάσουμε το ένα το οποίο απομακρύνθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα φροντίσουμε για την απομάκρυνση των υπολοίπων εφόσον ξεπεράσουν τον φόβο τους και μας εμπιστευθούν. Αγνοούνται αλλά τέσσερα. Δυστυχώς, ο χώρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου εκτός από χώρος εγκατάλειψης από περαστικούς κατάντησε και χώρος εξόντωσης τους παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των φοιτητών που τα φρόντιζαν. Κάθε τέτοια πράξη είναι καταδικαστέα. Το πρόβλημα μεγάλο και χρειάζεται άμεσες και σωστές λύσεις.

Να σημειωθεί ότι έγινε καταγγελία στο ΑΤ Μεσολογγίου συνοδευόμενη με την ιατρική γνωμάτευση του κτηνιάτρου κ Αλέξανδρου Παπανικολάου ο οποίος μετέβη στον χώρο του ΤΕΙ και διαπίστωσε την αιτία του θανάτου των ζώων.

Σύλλογος προστασίας ζώων Ι.Π Μεσολογγίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία