Αγγελίες    Επικοινωνία

Απάντηση Καραπάνου για την μη παροχή στοιχείων που αφορούν τον Δήμο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εμείς λέμε όλα στα φως … αλλά παραιτηθείτε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου αφού ομολογείτε πως δεν έχετε χρόνο για αυτό!!!

Χωρίς καμία έκπληξη νέο δημοσίευμα που σχετίζεται με ενέργειες του κ. Παπαδόπουλου ανέβηκε στον ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σας. Θα θέλαμε πρώτα από όλα να επισημάνουμε στους αναγνώστες σας πως κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο κ. Παπαδόπουλος έχει σπάσει όλα τα ρεκορ των ανακοινώσεων καθώς ξεπέρασε τις τρείς ανακοινώσεις σε λιγότερο από 24 ώρες. Εσείς βέβαια αυτό το γνωρίζετε καλύτερα …

Προτείνουμε λοιπόν προς όφελος της πόλης και αφού πλέον «επαγγελματικά» σκοπεύει να κάνει αντιπολίτευση στο Δήμαρχο μιας και ζήτησε και την βοήθεια της κ. Εισαγγελέα για αυτό …..να δηλώσει σήμερα κιόλας παραίτηση από το Νοσοκομείο την τύχη του οποίου διαχειρίζεται.

Ο λόγος ;

Πότε θα προλαβαίνει να ασχολείται με το Νοσοκομείο αφού το έχει πάρει τόσο «ζεστά» το ζήτημα της κριτικής στο Καραπάνο;

Να υπενθυμίσουμε και σε εσάς με την ευκαιρία πως όλες οι αποφάσεις πληρωμών της Δημοτικής Αρχής είναι στο Διαύγεια και είναι όλες στην διάθεση του κ. Παπαδόπουλου!

Αν κάποια του ξεφύγει μπορεί να έρθει να του τη δώσουμε!

Που την είδατε λοιπόν την άρνηση;

Εμείς του λέμε λοιπόν να τα βγάλει όλα στα φως με στοιχεία και αποδείξεις και φυσικά θα συνεργαστούμε όχι μόνο με τη σεβαστή Εισαγγελέα του Μεσολογγίου αλλά και με όποιον θέλει εκείνος!

 

Το γραφείο τύπου

δήμος για τα παιδια μας

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία