Αγγελίες    Επικοινωνία

Συμμετοχή του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σε Πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, το 1ο ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ μαζί με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, συμμετείχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό "Student Hairdressing Awards", που διοργάνωσε η μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου "HAIRPROOF" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να αναδείξει ταλαντούχους ενεργούς μαθητές της κομμωτικής.

Οι μαθητές συμμετείχαν με τέσσερα διαφορετικά θέματα: Γυναικείο κούρεμα και χτένισμα (καρέ) – Βραδινό χτένισμα ( κλασική μπανάνα) – Βραδινό χτένισμα ( γυναικείο πορτρέτο) και Ανδρικό κούρεμα ( ανδρικό πορτρέτο).

Συγχαίρουμε την εκπαιδευτικό του κλάδου της κομμωτικής τέχνης κα Γκολφινοπούλου Ευφροσύνη, που προετοίμασε τους μαθητές με σκοπό να εξασκηθούν στην ειδική προσέγγιση και διαχείριση των θεμάτων του διαγωνισμού και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που συμμετείχαν και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες , υποσχόμενοι στήριξη σε όλες τους τις προσπάθειες.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης για την φιλοξενία τους.

 1ο ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία