Αγγελίες    Επικοινωνία

Κατεστραµµένες στάσεις και αντιαισθητικές κολόνες
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πάνω στους στύλους φωτισµού βρίσκονται ακόµα χιλιάδες αναγγελτήρια / Απροστάτευτοι οι επιβάτες που περιµένουν τα λεωφορεία

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 14/02/2019

Απαράδεκτη και επικίνδυνη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι στάσεις των λεωφορείων στο Μεσολόγγι.

Ουσιαστικά δεν μιλάμε για στάσεις, αφού όλες έχουν απλά ένα στέγαστρο το οποίο βέβαια δεν παρέχει και πολύ προστασία από την βροχή στους ανθρώπους που κάθονται κάτω από αυτό περιμένοντας το λεωφορείο. Επιπλέον σε καμία δεν υπάρχει προστατευτικό στο πίσω μέρος, ούτε βέβαια στις δυο πλευρές, ενώ σε κάποιες τα παγκάκια είναι διαλυμένα. Σε εκείνη που βρίσκεται στο ύψος του Τρικούπειου, είναι σπασμένα τα τζάμια από το πλαϊνό προστατευτικό που ήταν διαφημιστικός πίνακας.

Επομένως οι επιβάτες είναι εντελώς απροστάτευτοι από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ και η αισθητική πλευρά είναι κακή. Λίγες πόλεις είναι αυτές των οποίων οι στάσεις παρουσιάζουν τέτοια κατάσταση μεταξύ των οποίων είναι και το Μεσολόγγι. Η καθημερινότητα και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων εξαρτάται και από αυτό, αν και κάποιος θα το χαρακτήριζε λεπτομέρεια, μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν.

Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με τα αναγγελτήρια κηδειών και μνημοσύνων στις κολόνες. Την εποχή που ήταν αντιδήμαρχος ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης ειδικά ταμπλό για την ανάρτηση αυτών των αναγγελτηρίων. Πράγματι τα γραφεία τελετών συμμορφώθηκαν σε αυτό, όμως οι κολόνες ακόμα είναι γεμάτες. Παρόλο που τότε ο κ. Διαμαντόπουλος σχεδίαζε να τις καθαρίσει, αποχώρησε από τη θέση του και δεν συνεχίστηκε το έργο του. Έτσι ακόμα και σήμερα οι περισσότερες εξακολουθούν να έχουν πάνω τους κολλημένα χιλιάδες τέτοια χαρτιά. Από τους εργαζόμενους των οκταμήνων που έχουν προσληφθεί όλα αυτά τα χρόνια, θα μπορούσαν να διατεθούν δυο - τρεις για τον καθαρισμό των στύλων.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία