Αγγελίες    Επικοινωνία

Εξαιρετική η 1η Μοτο-γιορτή στο Μεσολόγγι (φωτορεπορτάζ)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Άψογη ήταν η διοργάνωση της κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Μοτοσυκλετικών Λεσχών Νοτιοδυτικης Ελλάδας στο Μεσολόγγι.

Με περισσότερες από 400 μοτοσυκλέτες κατακλύστηκε το λιμάνι του Μεσολογγίου που έφθασαν από πολλές περιοχές της χώρας και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό και την εξαιρετική διαδρομή.

Για πρώτη φορά φέτος 10 μοτοσυκλετικές λέσχες αποφάσισαν να κάνουν μια κοινή εκδήλωση, κάνοντας την αρχή από το Μεσολόγγι. Το βάρος της διοργάνωσης έπεσε στις πλάτες της Μοτολέσχης Ιεράς Πολεως Μεσολογγίου, που τα κατάφερε εξαιρετικά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλοξενούμενους.

Συνδιοργανωτές,  εκτός από την Μοτοσυκλετική Λέσχη Μεσολογγίου, ήταν οι: Μοτοσυκλετική Λέσχη Αμαλιάδας, Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας 2018, Λέσχη Μοτοσυκλέτας Κάτω Αχαΐας, Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Λευκάδας, Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, VSTROM Αιτωλ/νίας- Αχαΐας, Μοτοπαρέα Ναυπάκτου, Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου, Λέσχη Μοτοσυκλέτας Θέρμου.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, που έδωσε τις καλύτερες ευχές του στους λάτρεις των δύο τροχών, ενώ παρών ήταν και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, που εκτός από τις ευχές τους υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις.

Η Μοτολέσχη Μεσολογγίου προσέφερε επίσης σουβλάκια στους εκατοντάδες καλεσμένους. Όλοι έφυγαν από το Μεσολόγγι με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση ότι θα ξανάρθουν.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία