Αγγελίες    Επικοινωνία

Σμπαράλια έγιναν δυο αυτοκίνητα σε τροχαίο στο Μεσολόγγι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές είχε ως αποτέλεσμα το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο δρόμο Μεσολογγίου – Αιτωλικού στο ύψος του Γηροκομείου.

Μετωπικά συγκρούστηκαν δυο αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και ένα αγροτικό. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο οδηγός του ΙΧ που είχε κατεύθυνση προς Αιτωλικό επιχείρησε να κάνει αναστροφή και έτσι ήρθε αντιμέτωπος με το αγροτικό. Η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε και τα οχήματα υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάστασή τους.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Μεσολογγίου περιπολικά της οποίας έφθασαν στο σημείο, ενώ βοήθησαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας, η οποία για λίγη ώρα και μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα, γινόταν με δυσκολία.

Νεότερα σε λίγο

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία