Αγγελίες    Επικοινωνία

Ψάχνει άλλον υποψήφιο στο Μεσολόγγι ο ΣΥΡΙΖΑ
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Π. Παπαδόπουλος: Είναι πολιτική η απόφαση...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Πάνου Παπαδόπουλου στο Μεσολόγγι, ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, Κώστα Ταφλανίδη.

Η απόφαση αυτή προκύπτει από την εκτίμηση ότι υπάρχει κώλυμα στην υποψηφιότητα, λόγω ασυμβίβαστου δεδομένου ότι ο κ. Παπαδόπουλος, κατέχει την θέση του Διοικητή των νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό επιβεβαίωσε  και η γνωμοδότηση που ζητήθηκε από τον τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος. Προς το παρόν, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Ταφλανίδης, μιλώντας στο aixmi-news.gr, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος υποψήφιος που θα προταθεί και θα στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, θα δούμε, από τους συνδυασμούς που θα προκύψουν, ποιος θα έχει τα κριτήρια που βάζουμε εμείς και θα αποφασίσουμε. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε ένα ανεξάρτητο, προοδευτικό, δημοκρατικό, ενωτικό ψηφοδέλτιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι», τονίζει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πάντως δεν  φαίνεται να υπάρχει «διαπραγμάτευση», στην περίπτωση που δεν υφίσταται κώλυμα για τον κ. Παπαδόπουλο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. «Από τη στιγμή που ο Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το Νομικό Τμήμα, μας είπαν ότι υπάρχει θέμα, εμείς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε διαφορετικά», υποστήριξε ο γραμματέας.

Ο κ. Παπαδόπουλος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την υποψηφιότητά του, πράγμα που ο ίδιος έχει ελέγξει, αλλά το θέμα της μη στήριξής του, είναι καθαρά πολιτικό. Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να υποχωρεί και προχωρά κανονικά για την διεκδίκηση του δήμου Μεσολογγίου.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία