Αγγελίες    Επικοινωνία

Μεσολόγγι: Παρέλαση εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας (φωτό - βίντεο)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με λαμπρότητα και εθνική υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28η Οκτωβρίου στο Μεσολόγγι.

Μαθητές, στρατιώτες (ένα μικρό τμήμα πλέον...) και το τμήμα του Ε.Ε.Σ, με την γαλανόλευκη και τις δύο φιλαρμονικές να προηγούνται, παρέλασαν μπροστά στον κόσμο με σύμμαχο την καλό καιρό, εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς, ενώ ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Κοσμάς, οι βουλευτές Μαρία Τριανταφύλλου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά και Νίκος Μπαλαμπάνης, ε κπρόσωποι των Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Πυροσβεστικών και Λιμενικών Αρχών, η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι συλλόγων και άλλοι επίσημοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις μνήμης και πατριωτισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλη μια φορά απείχε η φιλαρμονική του δήμου, παρά τις ανακοινώσεις για επανασύσταση ενώ αυτή την φορά μεγάλη ήταν η παρουσία επισήμων στο βάθρο.

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία