Αγγελίες    Επικοινωνία

Γιόρτασαν τον προστάτη τους οι αστυνομικοί στο Μεσολόγγι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο γιόρτασε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, με εκδηλώσεις που έγιναν σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.

Στο Μεσολόγγι σήμερα το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μεσολόγγι, ενώ στη συνέχεια έγινε μια λιτή δεξίωση στην αίθουσα γνωστού εστιατορίου της πόλης.

Παρόντες ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Τσαπικούνης, οι Διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών της Α.Δ., ο Λιμενάρχης Νεκτάριος Μελλιάδης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χριστόφορος Μπόκας, ο Σύλλογος Αποστράτων Αστυνομικών, εκπρόσωποι του δήμου Μεσολογγίου, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιαμαντάς,  ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χρήστος Παΐσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας Βασίλης Πολυγένης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Τέγας, ο γραμματέας Μιχάλης Μπιλάλης και πολλοί αστυνομικοί.

Έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία