Αγγελίες    Επικοινωνία

Κλοπές και διαρρήξεις σήμερα στο Μεσολόγγι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αρκετά ήταν τα συμβάντα που απασχόλησαν την αστυνομία σήμερα στο Μεσολόγγι με πρώτο αυτό που αφορούσε την κλοπή τσάντας μιας ηλικιωμένης γυναίκας νωρίς το πρωί από έναν άνδρα μάλλον νεαρής ηλικίας.

Η ηλικιωμένη γυναικά ετοιμαζόταν να πάει εκδρομή με το ΚΑΠΗ Μεσολογγίου και στις 6 περίπου το πρωί όπως περπατούσε για να φθάσει στο λεωφορείο άγνωστος άνδρας της άρπαξε την τσάντα με τα χρήματα τα προσωπικά της αντικείμενα και το κινητό της τηλέφωνο. Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία αναζητά το δράστη.

Επεισόδιο στο νοσοκομείο με Ρομά

Το επόμενο επεισόδιο αφορά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου ένας Ρομά εκνευρισμένος έσπρωξε μια γιατρό. Η αστυνομία κλήθηκε αλλά το συμβάν δεν πήρε διαστάσεις.  Το ζήτημα βέβαια δεν έχει να κάνει με αυτό καθαυτό το συμβάν αλλά με το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που Ρομά δημιουργούν επεισόδια στο νοσοκομείο.

Άγνωστοι άδειασαν σπίτι και αποθήκη στα Νέα Υδραγωγεία

Παραβιασμένα βρήκε το  σπίτι και την αποθήκη του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει στην περιοχή Νέα Υδραγωγεία στο Μεσολόγγι σήμερα νωρίς το μεσημέρι.  Οι άνθρωποι έλλειπαν από το σπίτι και όταν γύρισαν το βρήκαν ανοικτό και ανάστατο. Ειδοποίησαν φυσικά την αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία