Αγγελίες    Επικοινωνία

Αποδυναµωµένος στο δρόµο προς τις εκλογές
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα κήρυξε ο Ν. Καραπάνος στον απολογισµό / Ηχηρές απουσίες από πρωτοκλασάτα στελέχη και αντιδηµάρχους! / Ποιοι φέρονται ως µεταγραφές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 13/09/2018

 

Το 2014 ο Πάνος Κατσούλης στην 4η απόπειρα να κερδίσει εκλογές κατέβηκε µε τον κορµό της δηµοτικής του οµάδας σχεδόν ατόφιο. Από τους «δυνατούς» έλειπε µόνο ο Πάνος Νούλας και δεν κατέβηκαν ξανά οι Π. Κολοζάκης και Ν. Τσουνάκας, παρότι ο Νιοχωρίτης δήλωνε ότι θα εγκατέλειπε τελευταίος το καράβι.

Ο κορµός υπήρχε και οι πρωτοκλασάτοι ήταν πάλι στο πλευρό του, µολαταύτα υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές παίρνοντας το χαµηλότερο ποσοστό που πήρε ποτέ εν ενεργεία δήµαρχος.

Στην εκδήλωση - φιέστα απολογισµού που πραγµατοποίησε την περασµένη Κυριακή ο νυν δήµαρχος Νίκος Καραπάνος απουσίαζαν σχεδόν οι µισοί δηµοτικοί σύµβουλοι, µερικοί εκ των οποίων αντιδήµαρχοι και πρόεδροι νοµικών προσώπων! Τις προηγούµενες µέρες οι φήµες έδιναν και έπαιρναν ότι δεν θα ήταν παρόντες, κάτι που επαληθεύτηκε και σχολιάστηκε δεόντως.

Από τους 20 δηµοτικούς συµβούλους που εξέλεξε ο συνδυασµός έλειπαν οι...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 13/09 σε όλα τα περίπτερα του νομού

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία