Αγγελίες    Επικοινωνία

Μεσολόγγι: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πιστοποίηση γνώσεων στα γεωργικά φάρμακα
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ξεκινούν από 24/08/15 οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μεσολογγίου.

Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Τα προγράμματα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών.

Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μεσολογγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μεσολογγίου, είτε ατομικά είτε μέσω αγροτικών συλλόγων ή συνεταιρισμών των οποίων είναι μέλη.

Η διαδικασία των μαθημάτων και των πιστοποιήσεων, αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 15/09/2015 και για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μεσολογγίου κα Νικολέττα Γιαννοπούλου, στο τηλέφωνο 2631 0 27576.

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία