Αγγελίες    Επικοινωνία

Εφοπλιστικό άρωμα στο Μεσολόγγι!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

"Υψηλούς επισκέπτες" έχει αυτές τις μέρες η πόλη του Μεσολογγίου με άρωμα εφοπλιστικό, αλλά και αυτοδιοικητικό.

Όπως ενημερωθήκατε πρώτοι χτες απο το aixmi-news, στη πόλη έδεσε υπερπολυτελής θαλαμηγός με επιβάτες τον πρώην δήμαρχο Οινουσσών Ευάγγελο Αγγελάκο, την σύζυγό του, δύο κυρίες της εφοπλιστικής οικογένειας Λαιμού και άλλους φίλους τους που θέλησαν να διασχίσουν τα γαλήνια νερά του Ιονίου. Το Μεσολόγγι περιελήφθη στο πρόγραμμά τους και ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης για να καταλήξουν το μεσημέρι στη Δημοτική Πινακοθήκη όπου και τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος και μέλη της δημοτικής αρχής. Παρών ήταν επίσης και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης που βρισκόταν για άλλο λόγο στην πρωτεύουσα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Αγγελάκος και η παρέα του συνοδευόταν από τον ιδρυτή της Διεξόδου Ν. Κορδόση με τον οποίο συνδέονται με φιλία, την σύζυγό του και συνεργάτες του. Ο κ. Καραπάνος τον υποδέχτηκε και τον καλωσόρισε στην πόλη βρίσκοντας ευκαιρία να κάνει λόγο για την ιστορία της πόλης, η οποία αν και μνημονεύεται απ' όλους, ελάχιστοι κάνουν κάτι για να στηρίξουν τον τόπο. 

Από την πλευρά του ο εφοπλιστής - πρώην δήμαρχος πήρε για αρκετή ώρα το λόγο και αφού τόνισε ότι είναι δική του τιμή που επισκέπτεται ξανά το Μεσολόγγι (είναι η τέταρτη φορά), προέβη σε παραινέσεις προς τους παραβρισκόμενους για τον τρόπο με τον οποίο ο λαός μας θα ξεπεράσει την κρίση.

Ακολούθησε η προσφορά αναμνηστικών δώρων τόσο στους εφοπλιστές, όσο και στον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Σ.Σ.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία