Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 917

Ευχαριστήριο "Πρωτοβουλίας Καρναβαλιστών Μεσολογγίου"
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το επετειακό 30ο Μεσολογγίτικο καρναβάλι τελείωσε το βράδυ της Κυριακής 2 Μαρτίου με ένα σόου από πυροτεχνήματα …!!!

Η καρναβαλική επιτροπή Μεσολογγίου θέλει να ευχαριστήσει καταρχήν τον κόσμο που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες γέμισε τα πεζοδρόμια και τον χώρο της πλατείας Μπότσαρη και χειροκρότησε την προσπάθειά μας .

Τον Δήμο Μεσολογγίου και ειδικά τους κυρίους Πουρνάρα Κ. και Μαστανδρέου Ι. που ήταν συνέχεια δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε.

Τον κύριο Καρρά Ζαχαρία (KARRASSOUND) για την άψογη ηχητική κάλυψη και των δύο παρελάσεων. Τον Μαντζουράτο Παναγιώτη για την συντήρηση των φετινών αρμάτων της παρέλασης. Τον Ιωαννίδη Νικόλαο για την πολύτιμη βοήθεια του στην τελετή έναρξης του καρναβαλιού.

Τους χορηγούς μας: ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ, χρώματα ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ, ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ COURIER – ΚΟΛΟΒΟΥ, café STATUS, café ΑΛΦΑ, μαγειρειό ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΝ, café BYRON, barcafé POLIS, barcafé LOFT, ταβέρνα ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ, fastfoodBREAK, fastfood ΓΥΡΟ..ΓΥΡΟ…, café ΚΟΧΛΙΑΣ, dvdclub ΚΑΡΑΛΗΣ, ταχυμεταφορές ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, psserviceACTIVE-X ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Π.

Τους καρναβαλιστές της πόλης που παρά την βροχή δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν ξεσηκώνοντας το πλήθος που παρακολουθούσε, χωρίς το παραμικρό αρνητικό συμβάν.

Οι Παπέλης Α., Κολοβός Ι. και Σερμετζέλης Κ. που αποτελούσαν την φετινή επιτροπή έκαναν ό,τι μπορούσαν για να οργανώσουν τη φετινή παρέλαση και τις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν αυτής.

Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να σας άφησε ικανοποιημένους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το 31ο καρναβάλι Μεσολογγίου θα είναι ακόμα καλύτερο!

Πρωτοβουλία Καρναβαλιστών Μεσολογγίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία