Αγγελίες    Επικοινωνία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο φετινός Αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου στις 18 Φεβρουαρίου του 2017.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν, μικρούς και μεγάλους, και στήριξαν αυτή την προσπάθεια με την παρουσία τους και τα πλούσια εδέσματα που πρόσφεραν. Πολλές ευχαριστίες αξίζουν στα καταστήματα της πόλης μας  που προσέφεραν ποικίλα δώρα για τη λαχειοφόρο μας, ιδιαίτερα τούτη τη δύσκολη χρονική στιγμή.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στη διεύθυνση και στις σπουδάστριες του Δημοσίου ΙΕΚ Μεσολογγίου για την αφιλοκερδή προσφορά τους στο face painting των μαθητών στην αποκριάτικη εκδήλωση. Επιφυλασσόμαστε για ποικίλες δράσεις πάντα με στόχο το καλό των παιδιών μας, ως αρωγοί στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ευρύτερος σκοπός μας είναι η συσπείρωση και η ενεργοποίηση όλων των γονέων με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης. Το ότι βρεθήκαμε όλοι μαζί, επικοινωνήσαμε και διασκεδάσαμε μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 16η Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να  ολοκληρωθεί η διαδικασία των αρχαιρεσιών, οπότε προέκυψε ΟΜΟΦΩΝΑ η παρακάτω διάρθρωση:

  1. Μπαρμπετάκη Αφροδίτη: ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  2. Κώτση Ανδρομάχη: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
  3. Νίκα Νερατζιά: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  4. Μπαρμπετάκης Βασίλειος: ΤΑΜΙΑΣ
  5. Πάνου Αγγελική: ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  6. Πελεκάνου Πηνελόπη: ΜΕΛΟΣ
  7. Πετρονικολού Παρασκευή: ΜΕΛΟΣ

 Αναπληρωματικό μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Μπούρος Παναγιώτης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΙΚΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Από το χέρι του έγινε η παρέµβαση στο 1ο δηµοτικό σχολείο / Αναµένονται και άλλες

 

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 24/11/2016

 

Ένας σπουδαίος γκραφιτάς βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο Μεσολόγγι όπου είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του παρέμβαση στο 1ο δημοτικό σχολείο.

Είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου που υπηρετεί ως Ανθυποπλοίαρχος στο Λιμενικό Σώμα και μετατέθηκε πρόσφατα στο Μεσολόγγι από την Πάτρα όπου ήταν υποδιοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών. Ο κ. Παπαγεωργίου κατάγεται από...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 24/11 σε όλα τα περίπτερα του νομού ή κατεβάστε ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις που θέλετε εδώ

 

Την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, θα βρίσκεται στο 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου η Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο της πολιτιστικής εξόρμησής της με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Όπερα Διαδραστικά στα Δημοτικά Σχολεία».

Την πρώτη ημέρα, 2 Ιουνίου 2015, θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο εκπαιδευτικά εργαστήρια όπερας, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών εκπαιδευτριών και των μουσικών της Ορχήστρας.

Τη δεύτερη μέρα, 3 Ιουνίου 2015, ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, θα δοθεί από την Εθνική Λυρική Σκηνή η παράσταση όπερας «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» του Τζοακίνο Ροσσίνι, με τη συμμετοχή στη χορωδία και τη σκηνογραφία των μαθητών και μαθητριών των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου.

Η Δ/ντρια του Σχολείου
Σαββίδου Δέσποινα

Στις 18/05/2015 το Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων υλοποιώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξιδεύοντας στο παλιό Μεσολόγγι».

Το πρόγραμμα βασίστηκε στην έκθεση φωτογραφίας που πρόσφατα εγκαινιάστηκε με τίτλο «Το Μεσολόγγι που έφυγε» και απευθυνόταν στους μαθητές της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με την τέχνη της φωτογραφίας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Μεσολόγγι του χθες, να βρουν ομοιότητες και διαφορές με το Μεσολόγγι του σήμερα, να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες, ως φωτογράφοι οι ίδιοι, και να φύγουν από το μουσείο έχοντας δημιουργήσει ένα όμορφο άλμπουμ που θα κοσμήσει τη σχολική τους βιβλιοθήκη! Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους φιλολόγους Γρηγόρη Δουλιώτη, υπεύθυνο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Διεξόδου και Μαρίνα Κατσάνου, υπεύθυνη της Πολιτιστικής Βιβλιοθήκης της Διεξόδου. Θερμές ευχαριστίες στο φωτογράφο Γιάννη Τσαλαφούτα, πρόεδρο της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου, που βοήθησε τα παιδιά να τραβήξουν τις δικές τους φωτογραφίες, παρέχοντας τον επαγγελματικό του εξοπλισμό.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία