Αγγελίες    Επικοινωνία

Φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή Παλιά Σφαγεία στο Μεσολόγγι η οποία κατέκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού.

Στο σημείο έσπευσαν τρία Πυροσβεστικά οχήματα με δέκα άνδρες και επικεφαλής τον διοικητή Δ. Κεφαλά, οι οποίοι κατάφεραν μετά από αρκετή ώρα να σβήσουν την φωτιά η οποία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ξεκίνησε από την στέγη του σπιτιού πιθανά από την καμινάδα του τζακιού. Όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά οι ένοικοι έλειπαν από το σπίτι.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου διερευνά τα αίτια του συμβάντος.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Από το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται έκκληση προς τους συνδημότες που χρησιμοποιούν ως θερμαντικά μέσα εστίες τζακιών ή σόμπες ξύλου, να μην εναποθέτουν τα υπολείμματα (στάχτες που διατηρούν ακόμη θερμότητα) στους πλαστικούς κάδους απορριμμάτων, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταστραφεί μεγάλος αριθμός από αυτούς.

Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη, καθώς η αντικατάσταση των κατεστραμμένων κάδων είναι ιδιαίτερα δαπανηρή, ενώ ταυτόχρονα προκαλούνται προβλήματα στην εναπόθεση των οικιακών απορριμμάτων.

Φωτιά προκλήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εσωτερικό του γραφείου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα που έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο χωρίς να κινδυνεύσουν τα διπλανά καταστήματα.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Φωτιά σε σπίτι στο Μεσολόγγι

Φωτιά εκδηλώθηκε χτες νωρίς το μεσημέρι σε σπίτι στο Μεσολόγγι στην περιοχή του Αγίου Παύλου η οποία ξεκίνησε από την κουζίνα όπου και περιορίστηκε μετά την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου.

Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά στο σπίτι βρισκόταν μια ηλικιωμένη γυναίκα την οποία κατάφερε και έβγαλε έξω ο γιος της με τη βοήθεια και των πυροσβεστών. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για προληπτικούς λίγους, ενώ η φωτιά τέθηκε υπο πλήρη έλεγχο χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα σπίτια.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Φωτιά σε αποθήκη στο Παναιτώλιο

Φωτιά που προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέκαψε μεγάλη ποσότητα αποθηκευμένου τριφυλλιού, σε αποθήκη που βρίσκεται στην περιμετρική οδό, στο Παναιτώλιο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην αποθήκη αλλά και στο αποθηκευμένο τριφύλλι, παρά την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου που έφτασε στο σημείο, με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Πηγή: panaitolionews.blogspot.gr

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε διώροφη κατοικία στο κέντρο του Αιτωλικού η οποία απείλησε και τα διπλανά σπίτια.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με 8 άνδρες και επικεφαλής τον Διοικητή Δ. Κεφαλά που απέτρεψαν τα χειρότερα. Σύμφωνα με τις ενδείξεις η φωτιά ξεκίνησε από τη σοφίτα του σπιτιού, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές, όμως ευτυχώς δεν επεκτάθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Σελίδα 1 από 18

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία