Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 917

Την περασμένη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας έδρας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μεσολογγίου «Ο Καλός Σαμαρείτης» στη διεύθυνση Σπύρου Τρικούπη 31 (Κ.Α.Π.Η.).

Το νέο σπίτι του εθελοντή αιμοδότη στο Μεσολόγγι έχει ως στόχο την ενίσχυση της εθελοντικής δράσης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς που τόση ανάγκη έχει στις μέρες μας η κοινωνία μας.

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της νέας έδρας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών της Ι.Π. Μεσολογγίου την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 3:00μμ στον χώρο των ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, οδός Σπ. Τρικούπη, Μεσολόγγι.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει αιμοδοσία από τις 4:00μ.μ.έως τις 8:00μ.μ.

Η παρουσία σας και η διάδοση του εθελοντισμού εκ μέρους σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Με την επιστολή αυτή, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Διεύθυνση της Γενικής Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου και ιδιαίτερα στον Διοικητή της κο. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, για την ευγενική διάθεση του λυόμενου οικίσκου από το παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου. Για την χρήση του από τον Σύλλογο μας, που μετά από πολλούς μήνες βρήκε τελικά στέγη, ενισχύοντας με την χειρονομία σας αυτή τον εθελοντισμό.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτήν όλοι οι Σύλλογοι, τα οποία, λόγω της μη ύπαρξης χρηματοδότησης αδυνατούν να εκπληρώσουν ακόμα και βασικές τους ανάγκες. Η δωρεά από πλευράς σας του οικίσκου που θα χρησιμοποιηθεί για την μόνιμη στέγαση του Συλλόγου μας όχι μόνο μας είναι χρήσιμη, αλλά βελτιώνει και λύνει ένα μακροχρόνιο Πρόβλημα ενισχύει την παροχή του έργου μας. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας. Οι ενέργειές σας αποτελούν παράδειγμα και θεωρούμε ότι, στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι, ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, την συλλογικότητα και τον εθελοντισμό!!!

Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για τις ενέργειες του για την διάθεση του χώρου τοποθέτησης του λυόμενου οικίσκου στον χώρο των Κ.Α.Π.Η. Μεσολογγίου.

Τέλος, ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην εγκατάσταση και στην διαμόρφωση του χώρου.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για όλους τους φορείς αυτής της χώρας. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας αφενός μεν τα μέλη του Συλλόγου μας, δημοσιεύοντας αφετέρου δε την παρούσα επιστολή μας στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος μας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μεσολογγίου (ΣΕΑΜ) και ιδιαίτερα το πρόεδρο του συλλόγου κ. Ασημάκη Γιώτη για την άμεση προσφορά αίματος σε συγγενή αθλητή μας που το είχε μεγάλη ανάγκη.

Πηγή: aitosports.gr

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών της Ι.Π. Μεσολογγίου πραγματοποιεί την Κυριακή 13/9/2015 και ώρα 11.30 στο Εργατικό Μεσολογγίου, την εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση.
Υποψηφιότητες δεκτές μέχρι και 9/9/2015 κάθε απόγευμα, ώρες 5.30-7.30 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου μας.
Παρακαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι Εθελοντές Αιμοδότες – Μέλη του Συλλόγου.


Για το Δ. Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΙΩΤΗΣ                          ΕΥΦΡ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00-20:00 στο γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μεσολογγίου (Ζαλοκώστα 1, Μεσολόγγι - πίσω από την Αγία Παρασκευή).

Το να προσφέρεις είναι η καλύτερη επικοινωνία! Σας περιμένουμε όλους!

Σύλλογος Εθελοντών
Αιμοδοτών Μεσολογγίου

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία